Divendres, 19 d'abril de 2024
comerç local

Tremp organitza de nou un concurs d’aparadors per la Fira del Codony

S’adreça al comerç local i el premi consistirà en un xec de 300 euros i una falca publicitària a Ràdio Tremp

Redacció 30 de setembre de 2020 a les 10:16
Detall d’un dels aparadors presentats en el concurs de l’any passat | Ajuntament de Tremp
Quan falta un mes per a una nova edició de la Fira de Codony de Tremp, l'àrea de Promoció Local de l’ajuntament torna a organitzar el concurs Aparadors de codonys, adreçat als comerços i serveis de Tremp. El certamen, que es va organitzar per primer cop l’any passat, té l'objectiu d'estimular les visites al comerç local, així com unificar la imatge de la ciutat per donar major ressò a un dels seus esdeveniments més reconeguts.

Els establiments que hi vulguin participar s'han d'inscriure abans del 19 d'octubre i decorar els seus aparadors amb el codony com a motiu central. Aquests hauran d'estar exposats com a mínim des del 26 d'octubre fins al 2 de novembre.

El concurs tindrà un únic guanyador, que escollirà el públic, votant a través d'una plataforma online o presencialment el dia de la Fira del Codony. El premi consistirà en un xec de 300 euros i una falca publicitària patrocinada per Ràdio Tremp. A més a més, els establiments que formen part del Comerç Associat de Tremp (CAT) optaran també a un accèssit que dotarà la pròpia entitat.

L'any passat el concurs va comptar amb la participació de 28 establiments i va guanyar la botiga Gourmet Pallars.

 Consulta les bases del concurs

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació