Divendres, 19 d'abril de 2024
gastronomia

Tot a punt per a una nova edició del «Cordevi» adaptada a la situació sanitària

El Festival de Gastronomia del Pallars Jussà presenta un nou programa d'activitats vinculades al territori per descobrir la seva riquesa agroalimentària i gastronòmica

Redacció 25 de setembre de 2020 a les 09:17
Un ramat de corders, en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp aposta per mantenir per aquesta tardor el Festival Gastronòmic del Pallars Jussà, el Cordevi, després de suspendre's el passat mes de març a causa de la crisi de la Covid-19. El festival, que s'organitza a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars i amb la col·laboració d'entitats i administracions locals, presenta un programa que en aquesta ocasió s'ha hagut d'adaptar a la situació social i sanitària.


Entre el 3 d'octubre i el 15 de novembre, el Cordevi reunirà una desena d'activitats, entre caminades de pastor, descobertes de productes a les explotacions, xerrades divulgatives i propostes culturals. Al programa, a més, s'incorporen altres esdeveniments, com ara Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà, la Fira del Codony o la Fira del Circ de Talarn. Ben aviat, el programa sencer es podrà consultar a la web alteugust.com.

Paral·lelament, i dins del marc del festival, un gran nombre de bars i restaurants tornaran a oferir menús especials km0 amb productes 100% pallaresos. Tot i que els productes estrella que defineixen el Cordevi són el corder i el vi, el públic participant alhora hi podrà descobrir una gamma més àmplia de productes elaborats al Pallars, com la cervesa, l'oli, el safrà o la mel.

 Consulta el programa del Cordevi 2020

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació