Dijous, 18 d'abril de 2024
decoració

La Pobleta organitza un concurs de guarniment de balcons i façanes per substituir la Fira Ramadera

Els premis del certamen seran tres vals de 300, 200 i 100 euros per gastar en establiments del poble

Redacció 18 de setembre de 2020 a les 11:08
Imatge d'un balcó florit a la Pobleta de Bellveí | Maria Rosa Ferré
Després d'haver anul·lat la tradicional Fira Ramadera de tardor, l'Ajuntament de la Torre de Capdella i la comissió de la Fira de la Pobleta de Bellveí han decidit organitzar un concurs de guarniment de façanes i balcons. L'objectiu principal del certamen és guarnir el poble d'una manera diferent durant els dies en què normalment se celebrava la fira.

El concurs està obert a tothom que disposi d'un habitatge a títol de propietari o d'arrendatari al poble i d'un balcó o una façana, sempre que això no suposi un perill per a la integritat del propietari o dels vianants. Cada balcó o façana presentada es puntuarà en funció de la bellesa, l'originalitat o la dificultat de preparació. Així mateix, els tres primers classificats obtindran vals de 300, 200 i 100 euros respectivament per gastar en establiments del municipi.

A més del jurat, totes les persones que vulguin podran votar els millors balcons i façanes fins al dia 5 d'octubre a partir d'un formulari en línia. Per altra banda, la inscripció al concurs es podrà fer des de la web de l'Ajuntament de la Torre de Capdella o a les oficines del consistori fins al 30 de setembre, de dilluns a divendres, de les 9h a les 14h. Els balcons hauran d’estar guarnits del dia 3 al 6 d’octubre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació