16 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG AGOST: Ja tenim guanyador del pack de cinc ampolles Oliba Green Beer amb got degustació!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 26 d'agost de 2020 a les 13:04
Imatge del pack que sortegem entre tots els nostres subscriptors | Oliba Green Beer
Ja tenim el nom de la persona guanyadora del sorteig del mes d'agost entre tots els subscriptors i subscriptores de Pallars Digital, consistent en un pack -valorat en 22,95 euros- format per cinc ampolles d’Oliba Green Beer + un got per degustar aquesta cervesa artesana feta amb olives de la Vall de Barcedana. L’afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimecres al migdia, ha estat Toni S. (Santa Coloma de Farners). Enhorabona!

La primera cervesa verda d’oliva del món

Oliba Green Beer és la primera cervesa verda d’oliva del món i és d’aquí: la seva recepta inclou set varietats d’olives autòctones del Pallars Jussà. El seu creador, Ivan Caelles, ja fa dos anys que comercialitza amb èxit l'oli d’oliva verge extra de muntanya Erm. L'Oliba Green Beer és, segons el seu creador, una cervesa d’oliva que destaca pel seu color verd, pel seu aroma i pel seu sabor compensat i amb tocs d’oliva.
 

L’Oliba Green Beer destaca pel seu color verd. Foto: Oliba Green Beer


S’ha elaborat seguint l’estil Bohemian Pilsner, originari de la República Txeca, utilitzant malts pils d’alta qualitat i llúpols txecs com el saaz per oferir un producte amb un 5% d’alcohol, refrescant i suau. A més, Oliba és una cervesa sense gluten, fet que no afecta el seu sabor i que la fa apta per celíacs.

Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 67 persones, les que actualment col·laboren amb el diari. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) aconseguireu, pel simple fet de subscriure-us, avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: setembre

El proper sorteig tindrà lloc el mes de setembre, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del proper dia 20 de setembre. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació