Dissabte, 20 d'abril de 2024
emprenedoria

VÍDEO: L'empresa «Ekonergi Seller SL» guanya el Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà

L'entrega del premi, prevista per al mes de març, va ser ajornada a causa del confinament

Redacció 24 d'agost de 2020 a les 11:00
Imatge dels dos guanyadors del premi jove emprenedor 2019 | CCPJ
La 17ª edició del Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà ha sigut per a Ekonergi Seller SL, una empresa dedicada a serveis relacionats amb l’eficiència energètica, ha rebut un premi de 1.500 euros amb què està dotat aquest certamen.

Després de valorar els sis projectes a concurs, el jurat del premi, integrat per representants del món empresarial i comercial de la comarca així com de la Direcció General de Joventut i del Consell Comarcal del Jussà, va resoldre a favor del projecte Ekonergi Seller SL, empresa actualment allotjada a les instal·lacions del CEI Pallars Jussà, un viver d’empreses que ofereix espais de treball equipats a professionals. 

El lliurament del premi estava previst per a finals del mes de març a Isona en el marc de la Trobada d’Empresa i Comerç del Pallars Jussà que es celebra anualment. La coincidència d’aquestes dates amb el confinament a causa de la pandèmia de la Covid-19, però va obligar a anul·lar l’acte i conseqüentment el lliurament del premi va quedar en suspens.

Donat que un dels principals objectius del premi és el de donar visibilitat als nous emprenedors i emprenedores de la comarca així com les iniciatives que impulsen, s’ha optat per editar un vídeo de presentació -que podeu veure al final d’aquesta noticia- on hi apareixen les sis iniciatives que s’han presentat al premi i on finalment es desvetlla el projecte premiat.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, ha destacat la importància de promocionar les iniciatives impulsades per persones joves que donen riquesa i aire fresc al teixit empresarial de la comarca. En l'edició d'enguany s'han presentat projectes tan diversos com la creació d’una formatgeria, un servei dedicat a la cura de mascotes o un professional dels drons, entre altres. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oficina Jove del Pallars Jussà (@pallarsjove) on


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació