Dissabte, 20 d'abril de 2024
sostenibilitat

«El món després de la Covid-19», tema central de les Jornades per a l'Excel·lència d'enguany

La 7a edició tindrà lloc el 2 i 3 d'octubre a Esterri d’Àneu amb aforament limitat i serà emesa en directe

Redacció 7 d'agost de 2020 a les 11:15
Imatge de l'edició passada de les jornades | Jornades per a l'excel·lència
La 7a edició de les Jornades per a l'Excel·lència d'Esterri d'Àneu estarà dedicada a plantejar propostes que permetin avançar en la consecució d'un avui més responsable. Sota el títol Un present responsable per un futur sostenible. El món després de la Covid-19, les jornades tindran lloc durant el cap de setmana del 2 i 3 d'octubre.

A causa de la crisi sanitària, l'aforament presencial serà limitat i es prendran estrictes mesures de seguretat. A més, les conferències s'emetran per primer cop en directe, fet que permetrà ampliar la seva difusió. Les jornades volen ser un espai de reflexió per a professionals i empresaris de diferents sectors, amb la voluntat d'aportar un impuls social, intel·lectual i econòmic a les zones de muntanya.

Enguany, les jornades se centraran en la sostenibilitat des de diverses perspectives i de la mà de professionals d'alt nivell i provinents de diferents àmbits. Les comarques de muntanya, a més, també voldran debatre la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible, plantejats per les Nacions Unides per al 2030. 

Després de sis edicions, les Jornades per a l'Excel·lència continuen creixent i han aconseguit convertir-se  en un acte anual de referència al Pirineu. En l'edició passada, on es va batre un rècord d'assistència, el tema central va ser el de les dones a l'alta muntanya

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació