Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG AGOST: Pack de cinc ampolles Oliba Green Beer + un got degustació!

Hi participaran tots els subscriptors que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 d'agost | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 6 d'agost de 2020 a les 11:47
Imatge del pack que sortegem entre tots els nostres subscriptors | Oliba Green Beer
L’agost és, sens dubte, un dels mesos més esperats de l’any. L’estiu ens evoca a les vacances i la calor ens convida a refrescar-nos, ja sigui amb un bany al llac, al riu, a la piscina o a la platja o bé bevent -amb moderació- una bona cervesa fresca. I si aquesta és pallaresa, el plaer és doble. Així que aquest mes d’agost ens hem plantejat que totes les persones subscrites a Pallars Digital puguin optar a degustar la nova cervesa verda pallaresa Oliba Green Beer

Ho farem sortejant un pack -valorat en 22,95 euros- format per cinc ampolles de 33 centilitres + un got per degustar aquesta cervesa artesana feta amb olives de la Vall de Barcedana. Entraran en el sorteig totes aquelles persones que s’hagin unit a la comunitat de subscriptors del diari abans del dia 20 d'agost. Serà al voltant d’aquesta data quan sortejarem entre totes elles el pack de cinc ampolles de cervesa + el got degustació. Molta sort!


La primera cervesa verda d’oliva del món

Oliba Green Beer és la primera cervesa verda d’oliva del món. La seva recepta inclou set varietats d’olives autòctones del Pallars Jussà. El seu creador, Ivan Caelles, ja fa dos anys que comercialitza amb èxit l'oli d’oliva verge extra de muntanya Erm. L'Oliba Green Beer és, segons el seu creador, una cervesa d’oliva que destaca pel seu color verd, pel seu aroma i pel seu sabor compensat i amb tocs d’oliva.

S’ha elaborat seguint l’estil Bohemian Pilsner, originari de la República Txeca, utilitzant malts pils d’alta qualitat i llúpols txecs com el saaz per oferir un producte amb un 5% d’alcohol, refrescant i suau. A més, Oliba és una cervesa sense gluten, fet que no afecta el seu sabor i que la fa apta per celíacs.
 

Detall d’una ampolla i un got de l’Oliba Green Beer. Foto: Oliba Green Beer


Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se subscriptor del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació