Dimecres, 24 d'abril de 2024
festa major

La Pobla de Segur es prepara per una festa major diferent i atípica

L'ajuntament fa una crida a la responsabilitat i demana seguir les mesures de seguretat contra la Covid-19

Tomàs Garcia Espot 22 de juliol de 2020 a les 08:14
Cartell de la festa major d'enguany | Ajuntament de la Pobla de Segur
Malgrat suspendre el concurs Fem Colla, la Pobla de Segur inicia demà els actes de la festa major, enguany marcada per la pandèmia de la Covid-19. Per aquest motiu, s'han prioritzat les activitats a l'aire lliure, a la tarda, i en llocs on es puguin mantenir les distàncies de seguretat. A més, l'Ajuntament de la Pobla fa una crida a la responsabilitat i demana seguir totes les mesures de seguretat, com el rentat de mans i l'ús de mascareta.

La festa començarà aquest dijous a les 21:45h amb una cantada d'havaneres al pati de l'Institut, on l'aforament serà limitat i hi haurà control d'accés. Divendres es duran a terme activitats més dinàmiques, com ara el Laser tag a partir de les 18h a la zona esportiva de l'Àrea, un Escape town sobre la Guerra Civil, organitzat pels joves del camp de treball d'Alba Jussà, a les 18:30h i un taller de coets d'aigua a càrrec del Kike de Celístia per a nens de 8 a 12 anys.

Totes elles tenen places limitades, per la qual cosa cal inscriure's mitjançant els telèfons que apareixen al cartell. La nit del 24, a més, estarà protagonitzada per la sessió d'autocine al camp de futbol, amb la projecció del film Joker

Finalment, diumenge serà el torn per al teatre i la música, primer amb l'espectacle infantil No ploris!, a càrrec de la companyia Mai Tant Teatre, i després amb el concert amenitzat pel grup El Pont d'Arcalís. A les 22:30h, un castell de focs artificials marcarà el final d'una festa atípica que de ben segur quedarà gravada en la memòria de les poblatanes i els poblatans. 



 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació