Divendres, 19 d'abril de 2024
detenció

La detinguda a Cellers per amenaçar de matar la seva filla no s’hi podrà apropar ni comunicar

La causa està oberta per un delicte de temptativa d’homicidi

Redacció 3 de juliol de 2020 a les 11:54
El jutjat de Tremp que va acordar la presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona detinguda a Cellers per presumptament haver amenaçat de matar la seva filla de dos anys ha dictat també, com a mesures cautelars, la prohibició de comunicació i aproximació de la mare amb la menor. La causa està oberta per un delicte de temptativa d’homicidi.


La detenció va tenir lloc el passat diumenge a l’Hotel Terradets després que el seu exmarit alertés que la dona no li havia entregat la nena tot i tenir una ordre judicial. La dona, a més, li havia enviat un missatge de Whatsapp en el qual li deia que havia fugit amb la petita, que la mataria i que després se suïcidaria, segons informava El Periódico.

Els Mossos d'Esquadra van començar a buscar la mare i la menor i van contactar amb una tieta de la dona, que va relatar que la detinguda havia deixat a casa seva dues bosses i que en una hi havia un testament i una nota de comiat amb les seves últimes voluntats. Segons la informació d'El Periódico, quan els Mossos van irrompre a l’interior de l’habitació de l’hotel, van trobar la mare i la nena adormides al llit.

Segons el mateix rotatiu, els agents no van arrestar de forma immediata la dona per no espantar la nena i van esperar a l’arribada del pare a l’hotel, que es va fer càrrec de la petita. Després de ser posada a disposició del Jutjat de Tremp, se li va decretar l’ingrés en presó preventiva.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació