Dijous, 18 d'abril de 2024
participació ciutadana

​La Pobla posa en marxa l’espai de participació ciutadana «L’Ajuntament respon»

Serà un canal de comunicació des d'on l’equip de govern exposarà les qüestions més destacades dels últims quatre mesos i respondrà les preguntes dels veïns

Redacció 12 de juny de 2020 a les 10:14
Imatge promocional del nou espai de participació | Ajuntament
L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha posat en marxa una iniciativa per millorar la participació i la transparència. Es tracta de L’Ajuntament respon, un espai de participació ciutadana que es durà a terme cada quatre mesos i des d'on els membres del consistori parlaran dels plans, projectes i actuacions que s’estan desenvolupant tot responent els dubtes, preguntes i inquietuds dels poblatans i les poblatanes.

El regidor de Participació Ciutadana, Josep Maria Tirbió, assegura que amb aquest espai es vol generar “un canal de comunicació amb la ciutadania” des d’on explicar algunes de les qüestions més rellevants de la gestió municipal amb l’objectiu de “ser més transparents amb els nostres veïns i veïnes”, explica.

Aquesta iniciativa s’havia de dur a terme l’última setmana de març, de manera presencial, però que es va haver d’anul·lar a causa de la pandèmia de la Covid-19. La regidora de Noves Tecnologies, Sílvia Servent, explica que s’ha decidit “aprofitar les noves tecnologies per retransmetre l’acte a través de Youtube, com ja es va fer amb l'últim ple”.

Així doncs, aquesta iniciativa serà, de moment, virtual i tindrà dues parts. D’una banda, des de l’equip de govern s’explicaran diverses qüestions referents a les actuacions realitzades els darrers quatre mesos a la Pobla i, de l’altra, es respondran les preguntes rebudes a través del correu participaciociutadana.lps@gmail.com. A més, tots aquells que segueixin l’emissió en directe podran formular les seves preguntes a través del xat del directe de Youtube i l’equip de govern mirarà de respondre a totes aquestes inquietuds.

La primera edició de l’Ajuntament respon tindrà lloc el proper 19 de juny, a les 19h, al canal de Youtube de l’Ajuntament. Podeu seguir la sessió en aquest enllaç.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació