Diumenge, 28 d'abril de 2024
coronavirus

Tremp emet 1.500 avisos a ciutadans per desobeir l'ordre de confinament

En una setmana Policia Local i Mossos d'Esquadra han aixecat entre vuit i nou actes per saltar-se les mesures contra el coronavirus

Tomàs Garcia Espot 26 de març de 2020 a les 15:41
Un agent de la Policia Local parlant amb un conductor en un control ahir a Tremp | Jordi Uriach
Els Mossos d'Esquadra i el cos de Policia Local de Tremp han realitzat en una setmana fins a 1.500 avisos a ciutadans per saltar-se el confinament contra la Covid-19. Així ho va explicar ahir en un entrevista al programa Tremp al dia de Ràdio Tremp l’alcaldessa, Maria Pilar Cases, que també va informar que s'han parat prop de 900 vehicles que podrien estar incomplint les restriccions de circulació previstes durant l'estat d'alarma. 

Pel que fa a les sancions imposades, Cases va declarar que les autoritats han aixecat entre vuit i nou actes per desobeir aquestes mesures i va recordar la importància de seguir les normes del confinament.

A més, va aprofitar per recomanar a la població “generar el mínim de brossa possible”, ja que aquests dies en que la gent aprofita per fer neteja, s'estan generant més residus de l'habitual. Un fet, adverteix Cases, pel qual els serveis de recollida del Consell Comarcal del Pallars Jussà “no donen a l’abast”. 

 Podeu recuperar l'entrevista sencera clicant al següent enllaç:

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació