Divendres, 26 d'abril de 2024
coronavirus

Nous casos eleven a 15 les persones ingressades per coronavirus a l’Hospital del Pallars

Aquest dimecres s'ha donat d’alta a un nou pacient i ja són cinc els infectats que s’han recuperat en tot l'episodi

Jordi Ubach Llorens 25 de març de 2020 a les 21:01
Quinze persones amb Covid-19 estan ingressades a l’Hospital del Pallars | Jordi Ubach
Nous casos de coronavirus han elevat aquest dimecres a 15 les persones ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars amb Covid-19, una persona més que dimarts. Segons el Departament de Salut, el centre hospitalari ha donat d’alta avui a un nou pacient amb coronavirus, que es converteix en el cinquè infectat que es recupera en tot l’episodi. Totes les persones ingressades estan a planta. 

El director assistencial de l’Hospital del Pallars, Eduard Sanjurjo, ha assegurat en declaracions a aquest diari que la capacitat de l’hospital segueix “estable” i que de moment es poden absorbir els nous casos de Covid-19 que s’estan diagnosticant al Pallars. Malgrat això, Sanjurjo ha avisat que els propers sis dies seran els més “crítics”.

Durant la jornada d’avui s’han fet públiques les dos primeres morts per coronavirus al Pallars. La primera, la d’una dona de 86 anys i la segona, la d’un home de 98. Tots dos eren usuaris del Centre Geriàtric de la Pobla de Segur, amb patologies prèvies i un estat de salut delicat. La residència poblatana viu una situació “crítica” amb dos morts, sis residents hospitalitzats i vuit més confinats a la residència amb símptomes. Aquest dimecres l’exèrcit ha procedit a les tasques de desinfecció de l’edifici.

El Departament de Salut també ha informat que en el conjunt de la demarcació de Lleida hi han hagut avui 60 nous casos i han mort set persones amb coronavirus SARS-CoV-2, que eleven la xifra total a les 20 víctimes mortals. Val a dir que Salut no informa del centre hospitalari d’on provenen les persones traspassades, per tant, no podem precisar quants d’aquests set casos han succeït al Pallars. 



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació