Dimecres, 24 d'abril de 2024
coronavirus

Primer cas confirmat de coronavirus al Pallars

Es tracta d’un home de 58 anys, veí del Pallars Sobirà, que es troba ingressat estable a l’Hospital del Pallars de Tremp

Jordi Ubach Llorens 20 de març de 2020 a les 10:48
Imatge de la façana principal de l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp | GSS
Confirmat el primer cas de coronavirus en una persona amb residència al Pallars. Es tracta d’un home de 58 anys, veí del Pallars Sobirà, que va ingressar dimecres a l’Hospital Comarcal del Pallars. Segons ha pogut saber Pallars Digital, el seu pronòstic és estable i es manté aïllat a planta. 

Amb aquest s’eleven a cinc els casos confirmats de Covid-19 a l’hospital de Tremp. Els altres quatre, com ja hem informat, provenen de la residència d’avis d’Àger (la Noguera) i aquest divendres al matí seguien estables. A més, hi ha dos persones ingressades que es mantenen a l’espera del resultat del test.

En el conjunt de la demarcació de Lleida ja són tres els morts per coronavirus, l’últim conegut aquest dijous. També s’han confirmat 12 casos positius nous i en total són 40 les persones que es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació amb coronavirus SARS-CoV-2, cinc de les quals a l’Hospital del Pallars.

Pel que fa al conjunt de Catalunya, en les darreres 24 hores s’ha observat un fort increment en el nombre de morts per Covid-19, amb 27 noves víctimes mortals, gairebé el doble que les 14 del dia anterior, segons ha comunicat el Departament de Salut. Quant a nous contagis, la xifra és de 568, notablement per sota dels 836 del dia anterior.

Amb aquestes xifres, el total de morts a Catalunya pel coronavirus és de 82, mentre que el total de casos puja a 3.270. Del total de contagiats, 98 estan greus, i 384 són professionals sanitaris. A nivell estatal, ja s’han superat els 1.000 morts per coronavirus. En aquests moments, s'han diagnosticat gairebé 20.000 contagis i un 52% d'aquests estan hospitalitzats.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació