Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

Tremp celebra la 22a edició de la Festa de l'Esport

La ciutat premia els millors esportistes, entitats i clubs pels seus mèrits durant l’any 2019

Jordi Ubach Llorens 2 de març de 2020 a les 11:53
La Festa de l'Esport de Tremp ha tornat a premiar els seus millors esportistes | Jordi Ubach
L’Espai Cultural La Lira de Tremp va acollir dissabte la 22a Festa de l’Esport de Tremp, un esdeveniment anual que organitza la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Tremp, conjuntament amb les entitats esportives municipals, per tal de fer un reconeixement públic a totes les persones i clubs relacionats amb l’esport del municipi.

Durant la gala es va premiar els millors esportistes masculins i femenins en les categories cadet, juvenil, sènior i veterà. Així mateix, es van entregar un seguit de mencions especials a esportistes que han obtingut algun resultat meritori durant l’any 2019 o que s’hagin retirat després d’una dilatada carrera.

Entre aquests esportistes destaquen Rabab Ouzemmou, campiona escolar de Catalunya de cros en categoria benjamí; els germans Nil i Jan Tohà, campions escolars de Catalunya de bàdminton; Àlex Torrecillas, campió d’Espanya amb la selecció catalana benjamí de futbol sala; o Oriol Ubach, per la seva recent retirada després de pràcticament tres dècades jugant a bàsquet.
 

Consulta tota la relació de premiats aquí


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació