Dijous, 25 d'abril de 2024
atletisme

Uns 400 joves atletes del Jussà participen a la Trobada Comarcal de Miniatletisme

La cita serveix de preparació per l'Olimpíada Flamicell, que enguany tindrà lloc el 7 de març

Redacció 21 de febrer de 2020 a les 11:42
Els petits atletes competint aquest dimecres | CEPJ
Uns 400 joves atletes han participat aquest dimecres a la Trobada Comarcal de Miniatletisme, organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà i amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Pobla de Segur, població que com és habitual ha acollit les proves a les instal·lacions del parc Alcalde Boixareu. 

Els escolars de la comarca de 3r i 4t de primària han realitzat set proves de miniatletisme no competitives, com són els 50 metres llisos, els 50 metres obstacles, llançament de pes, jabalina i disc, salt d'alçada, i triple salt. Al mateix temps, el passat divendres es va formar un total de 17 joves en un curs d'auxiliar de jutges d'atletisme. Tots ells prendran el relleu dels jutges que participaran de l’Olimpíada Flamicell. 
 

Els joves que han participat al curs d’auxiliar de jutges d’atletisme. Foto: CEPJ


Aquestes activitats donen a conèixer l’atletisme als escolars de la comarca i animen a participar a la propera Olimpíada Flamicell, que aquest any celebra la seva 38a edició. L'esportista convidat d’enguany i l’encarregat d’encendre el pebeter serà l’atleta Manel Fernández Iruela, destacat esportista gironí Campió de Catalunya de Marató i de 30 quilòmetres en ruta el 1981 i 1983. Fernández va completar l’any passat la seva 77ª marató.

L’Olimpíada Flamicell se celebrarà el proper 7 de març i preveu l’assistència de 1000 atletes de tot el país.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació