Dijous, 25 d'abril de 2024
inserció laboral

L'Ajuntament de Tremp organitza un curs d’anglès per a la restauració i el comerç

Continua d’aquesta manera amb els cursos de suport a la inserció laboral

Redacció 18 de febrer de 2020 a les 11:29
Imatge d’una sessió del curs | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp ha organitzat aquest mes de febrer el primer curs de l’any en el marc del dispositiu d’inserció laboral. En aquesta ocasió la temàtica es manté en l’àmbit del serveis, amb el títol Anglès per a la restauració i el comerç. Nivell 2. Aquest curs dona continuïtat a la dinàmica creada per oferir un servei de qualitat en el nostre territori.

L’objectiu general d’aquestes propostes formatives és millorar els currículums per assolir noves competències i obrir noves oportunitats en la recerca activa de feina. D’aquesta manera, s’intenta oferir als participants eines que contribueixin a millorar les seves capacitats i coneixements en diferents àmbits. Concretament, en aquesta proposta es treballen diferents aspectes vinculats a definir els elements del professional.

El programa d’aquest curs ha girat entorn a tres eixos bàsics: la venda, la benvinguda dels clients, el upselling; la lleialtat als clients, la comunicació i la diversitat cultural, els clients internacionals, la creació d’hàbits i actituds positives, i els procediments i protocol per no perdre els clients, els clients insatisfets, la comunicació racional i emocional, l’impacte i l’oportunitat.

La professora de les sessions ha estat Margaret Van Dongen de la consultoria D&N. Com és habitual, ha utilitzat una metodologia participativa i ha fomentat la interacció amb i entre els mateixos alumnes per assolir els objectius. En total aquest curs ha comptat amb 16 persones inscrites i ha tingut una durada de 12 hores, repartides en tres dies i horari de tarda. Aquesta acció compta amb el finançament i suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació