Dissabte, 18 de maig de 2024
ERC

ERC renova l’executiva local de Tremp amb paritat de membres

La portaveu i alcaldessa de la ciutat, Maria Pilar Cases, ha qualificat d’”irresponsable” el grup socialista Compromís per Tremp

Redacció 16 de gener de 2020 a les 11:44
Imatge del congrés local d’ERC Tremp | ERC
Esquerra Republicana de Tremp ha celebrat recentment el seu congrés local en què ha renovat l’estructura del partit a la ciutat amb una executiva local paritària escollida amb l’aval del 100% dels congressistes. La secció local d’ERC ha escollit com a president, per primer cop, a Josep Ardanuy, qui va ser el primer regidor republicà de la ciutat.

En el transcurs del congrés local, la portaveu del grup municipal i alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha volgut fer balanç dels primers sis mesos al capdavant de l’alcaldia. Cases ha reconegut que es tracta d'una situació nova però que dona “continuïtat” a l’obra de govern de l’anterior legislatura.

Entre les actuacions més remarcables ha destacat la reforma de l’heliport per tal de poder fer vols d’emergència les 24 hores, així com la col·laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà per unir els itineraris dels embassaments de Sant Antoni i Terradets on Tremp té un paper central. Entre altres actuacions, Cases també ha destacat projectes de futur com l’adequació d’unes noves dependències per l’Escola Municipal de Música.

L’alcaldessa de Tremp també ha anunciat la immediata construcció d’un aparcament a la zona del Jardí de Roques, cofinançat per un pla de foment turístic de la Generalitat, i que ha de donar resposta a totes les places d’aparcament que s’han perdut a la ciutat com a conseqüència de la peatonalització de la rambla Doctor Pearson

Cases acusa d’”irresponsable” el grup municipal socialista

Maria Pilar Cases també ha volgut destacar la col·laboració dels socis de govern i ha lamentat la “irresponsabilitat” del grup socialista Compromís per Tremp, que amb “mitges veritats i alguna mentida” intenta “enterbolir la imatge de l’Ajuntament de Tremp”, segons ha assegurat. Les relacions entre l’equip de govern i l’oposició s’han tensat els últims mesos arran de la recent aprovació de l’augment de l’IBI al municipi.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació