Dimarts, 18 de juny de 2024
dones

El CAN de Farrera estrena un projecte dirigit a joves creadors, estudiants i investigadors

Amb aquesta iniciativa les instal·lacions del Centre d’Art i Natura estaran obertes tot l'any

Redacció 15 de gener de 2020 a les 12:23
L’artista Francisco Navarrete treballant al CAN Farrera | CAN Farrera
El Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera ha decidit obrir tot l'any i no tancar els mesos de gener i febrer com fins ara. Així, aquest hivern el centre obre les seves portes a creadors, estudiants i investigadors amb el projecte Hiverna a Farrera, amb estades de treball amb descomptes del 20%. Les residències podran ser d'un mínim d'una setmana i se n'oferiran un total de 21.

Aquesta iniciativa és fruit de l'interès per a reivindicar la tranquil·litat de l'Alt Pirineu com un escenari perfecte per a la concentració en tots els àmbits de treball creatiu, d'estudi i de recerca. Les estades ja han començat aquest dilluns i s'allargaran fins a l'1 de març. A partir del 2 de març el CAN oferirà els serveis habituals.


Segons ha explicat Joan Vila, tècnic de comunicació del CAN, qui vulgui optar a una d'aquestes estades setmanals, només ha d'enviar el seu Currículum Vitae, una breu descripció del projecte a realitzar i les dates desitjades. Vila ha dit que el Centre posa a disposició les seves instal·lacions amb internet, tallers, instruments i assessorament artístic.

Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer les instal·lacions de Farrera entre els més joves i que els artistes descobreixin un lloc i un equipament adequat pel seu procés de creació, on el contacte amb la natura i la convivència amb altres creadors, són el punt fort d'aquest espai.

El CAN de Farrera fa més de dos dècades que dona suport a artistes catalans i internacionals en aquest poble d'alta muntanya ideal per a la creació. El Centre ha acollit intel·lectuals i creadors reconeguts com ara Francesc Parcerisas, Rebekah Clarckson, Alexandra Laudo, Bianca Siu Davies, Jaume Cabré, Manel Forcano, Paul Leech, Colom Tóibín, Dolors Udina, Eulàlia Valldosera, Nicola Lefanu o Feliu Formosa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació