Divendres, 19 d'abril de 2024
art

Torna l'Aplec Saó al Centre d'Art i Natura de Farrera

Com cada any, es farà un recorregut per l‘entorn per visitar les intervencions artístiques realitzades en plena natura

Redacció 10 d'octubre de 2019 a les 11:30
La creació i formació artística es troben a la muntanya amb l'Aplec Saó | CAN Farrera
El Centre d’Art i Natura (CAN) de Farrera organitza aquest cap de setmana la setena edició de l'Aplec Saó, una trobada d’arts i natura a l’Alt Pirineu que comptarà enguany amb nous artistes i una proposta cultural per a tots els públics. Com cada any, es farà un recorregut pels voltants de Farrera i la Coma de Burg per visitar les intervencions artístiques realitzades en plena natura. 

Enguany es farà un dinar popular i a la tarda hi haurà presentacions de projectes culturals, entre els quals, el Siartb de Vilamur, el Cicle d’Arbres Monumentals o l'Artmonium. Entre les participants, destaquen la ballarina de dansa Butoh Marianela Leona i les artistes visuals Isabel Barios i Mar Redondo, amb el suport de Pere Freixa. També es presentarà i exhibirà MAP, una publicació de David Garcia que fa recerca especulativa a cavall de la ciència, la natura, el disseny i l'arquitectura. 

L’esdeveniment és gratuït i obert a tot el públic. El preu del dinar és de 10 euros els adults i de 5 euros els nens fins a 12 anys.

Setembre fèrtil al CAN

El setembre ha estat “molt fèrtil” al CAN de Farrera, segons els seus gestors, ja que s’ha comptat amb el Taller d'Escriptura i Natura de Raquel Picolo, amb la visita del grup Lectura en Ruta acompanyats de la poeta Sònia Moll, amb les estades individuals de diferents artistes provinents d’Irlanda, el Canadà o Austràlia i amb el pas dels estudiants de Geografia de Muntanya de l’Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació