Dissabte, 27 d'abril de 2024
futbol

El CF Pobla venç l’Agramunt i se situa a només un punt del líder (3-2)

Victòries del CF Tremp (1-2) i el FC Rialp (6-2), empat de l’EF Tremp (3-3) i derrota del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala (5-6)

Jordi Ubach Llorens 16 de desembre de 2019 a les 10:59
El Pobla va celebrar la victòria amb la seva afició | Tomàs Garcia

El CF Pobla es troba ja a només un punt del liderat després de sumar un nou triomf, en aquest cas davant la visita d’un rival directe com l’Agramunt. Els poblatans van començar forts i es van avançar als minuts 6 i 19 amb dos gols de Molleví. A la represa l’Agramunt va empatar a dos fins que una baralla entre el local Rachid i un jugador visitant, va acabar amb l’expulsió de tots dos. Després que l’àrbitre l'aturés durant uns minuts, el matx es va reprendre i Juangran va aconseguir el definitiu 3-2.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Tremp va aconseguir la victòria del camp del Vallfogona de Balaguer (1-2). Els locals es van avançar al minut 16 però dos gols a la segona meitat del trempolí Ponsich van permetre els pallaresos capgirar el marcador i sumar el seu segon triomf consecutiu.

Al grup 13, l’EF Tremp va empatar a 3 davant la visita de l’Alcoletge en un partit molt atractiu per l’espectador. Es van avançar els visitants però Durany i Fernández van capgirar el marcador abans del descans. A la represa, l’Alcoletge va tornar a empatar el matx, però novament Fernández va tornar a posar els pallaresos per davant al 74’. Només cinc minuts més tard, els visitants van establir el definitiu empat a 3 en el marcador.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va guanyar per 6 gols a 2 el Bell-lloc Atlètic Club. Caselles, Altieri i Trillo, de penal, van posar el 3-0 abans dels 20 minuts de partit. Els visitants van retallar distàncies però Alejandro va fer pujar el 4-1 abans del descans. A la segona meitat, Duran i Roqué van marcar els dos gols restants fins el definitiu 6-2. Pel que fa al partit ajornat de la jornada 11, el Rialp va perdre per 3 a 1 a Les.

El Pobla, a un punt del líder

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla es manté 3r amb 29 punts i se situa a només un punt del líder, que ara és l’Organyà. El CF Tremp, per altra banda, puja fins la 9a posició amb 21 punts. Al grup 13, l’EF Tremp baixa fins la 14a posició de la taula amb 14 punts. A Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp és ara 5è amb 24 punts.

El proper cap de setmana només el CF Tremp juga a casa. Serà el diumenge a les 16h davant la visita del Solsona. La resta d’equips ho faran fora. El CF Pobla jugarà diumenge, a les 15:15h, a Organyà; l’EF Tremp jugarà a Rosselló el dissabte a les 15h i el FC Rialp ho farà a Pardinyes, dissabte a les 19h.

Quarta desfeta consecutiva del Guaja Aventuras Tremp

En futbol sala, a Segona Catalana, quarta derrota consecutiva del Guaja Aventuras Tremp, en aquesta ocasió a casa, davant la visita del Bellaguarda (5-6). Després del 0-2 inicial, els pallaresos van capgirar el marcador fins el 4-2 amb gols de Ribeiro, Fernández, Rossell i Rocafort, resultat amb el que s’arribava al descans. A la represa, els visitants van aconseguir capgirar el marcador davant la decepció local i malgrat el gol de Rossell.

A Tercera Catalana, el partit entre l’Anglesola i el Conca Dellà Futbol Sala es va ajornar. Amb aquests resultats, el CFS Tremp continua en caiguda lliure i baixa fins la 6a posició amb 15 punts. El Conca Dellà, per altra banda, es manté 4t amb 17 punts. El proper cap de setmana, el Tremp juga a la pista del Balaguer Vedruna, dissabte, a les 16:45h. El Conca Dellà rep el Fonollosa, dissabte, a les 17h.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18