16 d'abril de 2024
futbol

Victòries del Pobla i el Tremp, empat del Rialp i derrota de l’EF Tremp

En futbol sala, tercera derrota consecutiva del Guaja Aventuras Tremp (5-4) i triomf del Conca Dellà (6-1)

Jordi Ubach Llorens 2 de desembre de 2019 a les 11:04
El jugadors del CF Tremp celebrant la victòria | CF Tremp

El CF Pobla i el CF Tremp han estat capaços d’emportar-se els tres punts aquesta jornada de lliga. Els poblatans han sumat el tercer triomf consecutiu després de superar a domicili l’Oliana per 3 gols a 4. Tot i que els locals es van avançar al minut 13, el Pobla va capgirar el marcador abans del descans amb gols de Llebot i López. A la represa els pallaresos van ampliar distàncies amb un gol de Juangran (54’), però deu minuts més tard els locals feien el 2-3. Molleví va fer pujar el 2-4 en la següent jugada fins que l’Oliana, al cap de deu minuts, marcava l’últim gol del partit.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Tremp va trencar la seva mala ratxa de tres partits consecutius perduts guanyant per 3 gols a 0 el Bellcairenc. Ugarte va anotar el primer gol al minut 36, un 1-0 amb el que s’arribaria al descans. A la represa, Sirvant de penal al minut 57 i Pérez al 73’ van ampliar les diferències fins el definitiu 3-0, en un partit dominat de principi a fi pels pallaresos.

Al grup 13, l’EF Tremp, en canvi, va perdre per 6 gols a 2 al camp de l’Artesa de Lleida en la que és la cinquena derrota consecutiva dels pallaresos. Fernández, al minut 30, va respondre als dos gols inicials dels locals, que tornarien a marcar abans del descans (3-1). Als vuit minuts de la represa l’Artesa sentenciava amb el 4-1, però l’EF Tremp va fer el segon per mitjà de Torra al minut 61. Els del Segrià van anotar dos gols més per establir el definitiu 6-2.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va empatar a 1 al camp del Magraners després de 20 dies sense competir. Els locals es van avançar al minut 47, però Caselles, a falta de deu minuts pel final, va aconseguir salvar un punt pels pallaresos.

El Pobla ja és tercer i el Tremp trenca la mala ratxa

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla puja dos posicions i es col·loca 3r amb 26 punts i continua en la lluita per les primeres places. El CF Tremp, per altra banda, es manté a la 10a posició amb 18 punts. Al grup 13, l’EF Tremp segueix a la 13a posició de la taula amb 13 punts. A Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp és ara 6è amb 21 punts, tot i que amb un partit menys.

El proper cap de setmana hi ha jornada de descans en motiu del pont de la Puríssima. Tot i això, el FC Rialp ho aprofitarà per jugar a Les el partit que té ajornat de la jornada 11. Serà el divendres dia 6 a les 15:30h.

El Guaja Aventuras Tremp, en caiguda lliure

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp ha sumat aquest cap de setmana la seva tercera derrota consecutiva al camp del Tàrrega (5-4). Sekou i Fernández van avançar en dos ocasions els trempolins, dos gols contrarestats pels locals, que a la represa es van escapar en el marcador amb tres gols més (5-2). Vázquez, als compassos finals del partit, va maquillar el resultat pels pallaresos amb dos gols més (5-4).

A Tercera Catalana, el Conca Dellà Futbol Sala va guanyar per 6 gols a 1 el Dynamo Cervera. Els d’Isona van superar sense problemes un rival que es va presentar en quadre i sense suplents. Gázquez (3), Eroles, Casas i Albert van ser els autors dels gols del Conca Dellà, que recupera sensacions després de la derrota de la setmana passada.

Amb aquests resultats, el CFS Tremp baixa fins la 5a posició amb 15 punts. El Conca Dellà, per altra banda, puja a la 3a posició amb 17 punts. Com en el futbol, el proper cap de setmana hi ha jornada de descans en motiu del pont de la Puríssima.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18