Dissabte, 27 d'abril de 2024
futbol

El Pobla salva una nova jornada negativa pel futbol pallarès (2-1)

En futbol sala, derrotes del Guaja Aventuras Tremp (3-4) i del Conca Dellà (4-3)

Jordi Ubach Llorens 25 de novembre de 2019 a les 11:39
El CF Pobla va vèncer a casa | Tomàs Garcia

Com ja va passar el cap de setmana passat, només el CF Pobla ha estat capaç de puntuar aquesta jornada de lliga pel que fa als equips pallaresos de futbol. Els poblatans van guanyar per 2 gols a 1 davant la visita de l’Ivars d’Urgell en un partit marcat per l’expulsió del porter local Ayuso al minut 17. Tot i jugar amb 10 homes, els locals van avançar-se 2-0 abans del descans gràcies als gols de López i Juangran. Els visitants van marcar el gol de l’honor a falta de cinc minuts.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Tremp va perdre el tercer partit consecutiu al camp del Butsènit (3-0). Els locals van avançar-se, de penal, al minut 40, per arribar al descans amb l’1-0 al marcador. El Tremp, que es va desplaçar a Butsènit amb només 14 jugadors, va acusar el desgast físic a la segona meitat i els locals ho van aprofitar marcant dos gols més fins el definitiu 3-0.

Al grup 13, l’EF Tremp va perdre a casa per 2 gols a 3 contra l’Almacelles Atlètic. Els pallaresos es van avançar al minut 12 per mitjà de Torra, però els de la franja van capgirar el marcador abans del descans. Quan semblava que el partit acabaria 1-2, Fernández va aconseguir empatar pels trempolins. Però l’Almacelles no havia dit l’última paraula i va aconseguir marcar el gol de la victòria a l’últim minut de partit.

A Quarta Catalana, el FC Rialp ha descansat aquesta jornada.

El Pobla segueix en la lluita

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla puja fins la 5a posició amb 23 punts i continua en la lluita per les primeres places. El CF Tremp, per altra banda, baixa fins la 10a posició amb 15 punts. Al grup 13, l’EF Tremp descendeix fins la 13a posició de la taula amb 13 punts. A Quarta Catalana, el FC Rialp és ara 5è amb 20 punts, tot i que amb un partit menys.

El proper cap de setmana només el CF Tremp juga a casa. Serà el diumenge, a les 16h, davant la visita del Bellcairenc. El CF Pobla, l’EF Tremp i el FC Rialp, per la seva banda, jugaran fora de casa. Els poblatans ho faran dissabte a les 16h al camp de l’Oliana, mentre que l’EF Tremp jugarà diumenge, també a les 16h, a Artesa de Lleida. El FC Rialp es desplaça, dissabte també a les 16h, al camp del Magraners.

El Tremp i el Conca Dellà es desunflen

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp va caure derrotat a casa contra el Borges per 3 gols a 4 en un partit molt disputat. Els pallaresos es van avançar per mitjà de Rocafort al minut 10 però els de les Garrigues van empatar abans del descans. A la represa novament Rocafort va avançar el Tremp però els visitants van reaccionar amb tres gols més (2-4). Sekou, a falta d’un minut, va maquillar el resultat fins el 3-4 final.

A Tercera Catalana, el Conca Dellà Futbol Sala va perdre a la pista del Térmens per 4 gols a 3. Els locals van avançar-se per 3-0 en els primers 18 minuts, resultat amb el que s’arribaria al descans. González va retallar distàncies al 41’, però els locals van fer el 4-1 cinc minuts després. L’Isona va tirar d’orgull i va marcar dos gols més als últims minuts, obra de González i Gázquez, però van ser insuficients per puntuar.

Amb aquests resultats, el CFS Tremp és 3r amb 15 punts després d’encaixar la segona derrota consecutiva. El Conca Dellà, per altra banda, baixa fins la 4a posició amb 14 punts. El proper cap de setmana, el CFS Tremp juga al camp del Tàrrega, dissabte a les 20h, mentre que el Conca Dellà Futbol Sala rep també dissabte, a les 17h, el Cervera.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18