Dissabte, 4 de maig de 2024
futbol

El Pobla es retroba amb la victòria (0-1) mentre els equips de Tremp tornen a perdre

En futbol sala, primera derrota del Guaja Aventuras Tremp (4-1) i triomf del líder Conca Dellà (7-2)

Jordi Ubach Llorens 18 de novembre de 2019 a les 10:29
Els jugadors del Pobla celebrant el triomf a Tornabous | CF Pobla

Només el CF Pobla ha estat capaç de puntuar aquest cap de setmana pel que fa als equips pallaresos de futbol. Després de dos derrotes consecutives, els poblatans van guanyar per la mínima al camp del Tornabous gràcies a una gran primera meitat i al solitari gol de Molleví al minut 40 de partit. Els locals van millorar a la segona i van merèixer l’empat, però la sort es va aliar en aquesta ocasió amb els pallaresos.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Tremp va perdre a casa per 0 gols a 1 davant la visita de la Seu d’Urgell. El partit va ser força igualat però els visitants es van mostrar més efectius de cara a porteria i amb un gol en van tenir prou per endur-se els tres punts de la capital del Jussà. El Tremp suma quatre partits sense guanyar. Una altra de les notes negatives va ser la lesió del porter local Roger Farré.

Al grup 13, l’EF Tremp va sumar la tercera derrota consecutiva després de perdre al camp de l’Alpicat per 3 gols a 2. Tot i començar perdent per 3 gols a 0, els pallaresos es van posar les piles a la segona meitat i van estar a punt d’empatar el matx gràcies als dos gols d’Adrià Colom, als minuts 52’ i 83’ de partit. Tot i intentar-ho, el partit va acabar amb el definitiu 3-2 al marcador.

A Quarta Catalana, el partit que havia d’enfrontar el FC Rialp al camp del Les es va haver d’ajornar.

El Pobla es reenganxa

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla es torna a enganxar en la lluita per les primeres posicions de la classificació i amb 20 punts és ara 6è. El CF Tremp, per contra, segueix perdent pistonada i ara és 9è amb 15. Al grup 13, l’EF Tremp es manté a l'11a posició amb 13 punts. A Quarta Catalana, el FC Rialp baixa fins la 5a posició amb 20 punts, a l’espera de poder jugar el partit ajornat d'aquest cap de setmana.

El proper cap de setmana el CF Pobla i l’EF Tremp juguen a casa. Els poblatans ho faran dissabte a les 16h davant la visita de l’Ivars d'Urgell, mentre que els trempolins jugaran el diumenge a les 16h davant l’Almacelles Atlètic. El CF Tremp, per la seva banda, jugarà fora de casa. Serà al camp del Butsènit diumenge a les 15:15h. El FC Rialp té jornada de descans.

Primera derrota del Guaja Aventuras Tremp (4-1)

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp va perdre el seu primer partit de lliga davant un rival directe, amb el qual compartia liderat, el Fondarella, per 4 gols a 1. Els locals van arrencar millor i es van avançar 3-0 a la primera meitat. A la represa, Sekou va retallar distàncies al minut 27, però els locals van sentenciar a l’últim minut amb el definitiu 4-1.

A Tercera Catalana, el Conca Dellà Futbol Sala es va retrobar amb la victòria després de guanyar per 7 gols a 2 al Balaguer Vedruna B. Els d'Isona van sortir adormits i els visitants ho van aprofitar posant-se 0-2. Però a la segona meitat els pallaresos van despertar i gràcies als gols de González (5), Gázquez i Albert, van culminar la remuntada.

Amb aquests resultats, el CFS Tremp baixa fins la 3a posició amb 15 punts i empatat amb el segon, el Castellfollit de Riubregós. El Conca Dellà, per altra banda, es torna a col·locar líder del grup 18 de Tercera Catalana amb 14 punts. El proper cap de setmana, el CFS Tremp rep el Borges, dissabte a les 19:30h, mentre que el Conca Dellà Futbol Sala juga a la pista del Térmens.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18