Divendres, 3 de maig de 2024
corals

«Les Veus del Pallars» canten a Praga

Les corals Verge de Ribera de la Pobla de Segur i de la Vall Fosca participen en una trobada que reuneix corals de diversos indrets del món

Redacció 19 de novembre de 2019 a les 11:30

Per segon any consecutiu, la coral Les Veus del Pallars, formada per la coral Verge de Ribera de la Pobla de Segur i la coral de la Vall Fosca, han participat del 7 al 10 de novembre en una trobada On Stage, un esdeveniment que reuneix corals de diversos indrets del món i que té com a objectiu unir persones de diferents països a través de la música, així com donar a conèixer les cultures i maneres de treballar de les diferents corals participants.

Enguany, la coral pallaresa ha participat a l’esdeveniment de Praga juntament amb 10 formacions més que provenien de diverses parts del món com Ghana, Itàlia, Ucraïna, Holanda, Romania, Xina, Alemanya, República Txeca i Hongria. Els pallaresos van poder gaudir d’una masterclass amb el compositor i director Jan Míšek, d’un tour per la ciutat de Praga i, alhora, van cantar pels carrers de la ciutat i van participar en el concert de cloenda.

Aquesta és una experiència que enriqueix els i les cantaires, ja que poden compartir coneixements, però també dona a conèixer el nostre territori arreu del món. En l’actuació final, que va comptar amb més de 250 cantaires, la coral Les Veus del Pallars va destacar per la seva interpretació de la cançó Al·leluia de Leonard Cohen, ja que va aconseguir que el públic s’animés a cantar-la.

Tant la coral Verge de Ribera com la de la Vall Fosca van tornar molt satisfetes d’aquesta experiència i esperen poder participar en properes edicions.
 

La coral pallaresa actuant a Praga. Foto: Les Veus del Pallars

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació