Dijous, 18 d'abril de 2024
música

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera arriba a la 15a edició

El certamen, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, compta un any més amb la direcció artística de Xavier Baulies

Redacció 11 de juliol de 2019 a les 10:04
Imatge de l’actuació del passat diumenge a Mur | Cor Jove Amics de la Unió
El Castell de Mur ha acollit aquest diumenge el tret de sortida del Festival del Romànic i de Castells de Frontera, que arriba aquest any a la 15a edició. La música coral sacra i profana actual del Cor Jove Amics de la Unió, que van representar l’espectacle M’encanta, van ser els encarregats d'inaugurar el certamen. El festival està organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments corresponents. 

Després de passar pel Castell de Mur, el certamen farà parada a l'església romànica de Covet i al Castell de Llordà. A Covet, el proper diumenge 21 arribarà l’aportació pallaresa al festival amb l’actuació de la Coral Verge de Ribera, sota la batuta de Mari Martí. Per últim, diumenge 28 de juliol serà el torn del Castell de Llordà, que acollirà l’espectacle In lirica de melodies populars de diferents temps i pobles, a càrrec de Nil Tena, Mariona Baulies i Juanjo Rodríguez. 

Tots els concerts arrencaran a les set de la tarda i s’oferirà un servei gratuït d’autocar amb sortida i arribada a Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació