Dijous, 25 d'abril de 2024

Derrotes del CB Sort (71-64) i del CB Tremp (87-69)

Els del Pallars Sobirà sumen la quarta derrota mentre que els del Jussà continuen sense conèixer la victòria

Jordi Ubach Llorens 18 de novembre de 2019 a les 11:47
El Tremp, en imatge d’arxiu, continua sense guanyar | Arxiu
Jornada negativa pels equips pallaresos que competeixen a la Tercera Catalana de bàsquet. Després del doble triomf de la passada jornada, el CB Sort va perdre per un ajustat 71-64 a la pista del Cappont. Els locals es van mostrar superiors fins el tercer període, quan van aconseguir un màxim avantatge de 16 punts, però els del Sobirà van remuntar posant-se a només dos punts (66-64) en l’últim minut. Un últim parcial de 5-0 va sentenciar el matx.

El CB Tremp també va perdre, en aquesta ocasió a la pista de l’Almacelles, per un contundent 87-69. Tret dels primers compassos de partit, els locals van anar sempre per davant en el marcador. Els trempolins ho van intentar però no van poder donar la volta al partit, sumant una nova derrota, la setena en set partits.

Amb aquests resultats, el CB Sort baixa fins la 9a posició amb 3 victòries i 4 derrotes, mentre que el CB Tremp continua sense conèixer la victòria tancant la classificació. La propera jornada el Tremp rep el Bellpuig, dissabte a les 18h, mentre que el Sort juga a la pista del Balaguer B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4