Nova derrota del CB Sort a casa contra el Cervera (72-91)

El CB Tremp ha descansat aquesta jornada

Redacció 28 d'octubre de 2019 a les 12:03
El Sort no ha pogut superar el Cervera a casa | CB Sort
El Club Bàsquet Sort no va poder superar a casa el CB Cervera Mobel Linea i va caure per 72-91. Tot i que el resultat final pugui semblar el contrari, els del Pallars Sobirà van plantar cara al seu rival i van mantenir el matx igualat fins ben entrat el tercer quart. Al descans s’hi va arribar amb un resultat de 37 a 36.

A la represa, el visitants van fer valer la seva millor condició física per anar ampliant el marcador progressivament fins els 19 punts de diferència del final. Amb 29 punts, González va ser el jugador més destacat del Sort. Mentrestant, al CB Tremp li ha tocat descansar aquesta jornada.

Amb aquest resultat, el CB Sort continua a la zona baixa de la classificació amb una victòria i tres derrotes. El Tremp segueix tancant la classificació amb cap triomf i quatre derrotes. La propera jornada el Sort juga al camp del Sedis Sideco, mentre que el Tremp rep el Balaguer B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4