Victòries de CF Tremp i Pobla, empat de l’EF Tremp i derrota del Rialp

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp esclafa l’Artesa de Segre (11-1)

Redacció 21 d'octubre de 2019 a les 11:00
El CF Tremp es va imposar a casa al Torà | J. Ubach
Nou cap de setmana esportiu amb sort desigual pels equips pallaresos de futbol. La cara de la moneda han estat el CF Tremp i el CF Pobla, que van vèncer els sus respectius partits, mentre que la creu és pel FC Rialp. L’EF Tremp va aconseguir empatar, mentre que el Guaja Aventuras Tremp de futbol sala va sumar el seu segon triomf.

Al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla va vèncer al camp de la Seu d’Urgell per 2 gols a 3 en un duel vibrant en què els pallaresos es van avançar en fins a tres ocasions amb gols de Molleví, Molins i Soto. Els urgellencs van aconseguir empatar en dos ocasions, però ja no van poder fer res amb el tercer gol del Pobla, aconseguit al minut 73.

També al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Tremp va guanyar per 2 gols a 1 davant la visita del Torà. Els visitants es van avançar al minut 26 de partit, però els pallaresos van saber reaccionar a temps i gràcies a dos gols de Buhai al 54’ i al 70’, es va endur els tres punts per seguir, com el Pobla, a la zona alta de la taula.

Al grup 13, l’EF Tremp va arrencar un punt de la seva visita al camp del Vilanova de la Barca (1-1) malgrat tenir el partit controlat. Torra va avançar els pallaresos al minut 42, però els locals van aconseguir l’empat a falta de només tres minuts pel final del partit.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va caure al camp del líder, l’Andorra B, per 4 gols a 1. Els locals es van mostrar superiors tot i que els del Sobirà es van avançar en el marcador gràcies al gol de Moldovan al minut 30. Els andorrans van entrar en el partit capgirant el marcador a la segona meitat fins el 4-1 definitiu.

L’EF Tremp s’assenta a la nova categoria

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla i el CF Tremp recuperen sensacions i són ara 5ens i 6ens respectivament, tots dos amb 14 punts. Al grup 13 i en la seva primera temporada a Tercera Catalana, l’EF Tremp puja una posició i se situa 9è amb 10 punts. A Quarta Catalana i amb 10 punts, el FC Rialp baixa fins la 6a posició.

El proper cap de setmana, a Tercera Catalana el CF Pobla rep el Bellcairenc i l’EF Tremp el Pardinyes, mentre que el CF Tremp juga a Agramunt. A Quarta Catalana el FC Rialp rep el Sant Guim.

Homenatge del CFS Tremp a Muñoz i Lladós. Foto: CFS Tremp

Segon triomf del Guaja Aventuras Tremp (11-1)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va aconseguir el segon triomf de la temporada en dos partits. Va ser de manera contundent, a casa, contra l’Artesa de Segre, per 11 gols a 1. Els trempolins, que van homenatjar els exjugadors Albert Lladós i Ferran Muñoz, es van mostrar molt superiors durant tot el partit.

Mir (4), Ribeiro (2), Rossell, Sekou, Vàzquez, Haji i Fité van ser els autors dels gols trempolins. El proper cap de setmana l'equip juga a la pista del Torrefarrera B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9