Dilluns, 29 d'abril de 2024
socis

SOCIS: Ja tenim guanyadora de l’àpat per a dos persones a Can Punyetes de Sort!

Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari

Redacció 23 d'octubre de 2019 a les 18:10
Can Punyetes, qualitat i tradició des de 1996 | Can Punyetes
Ja tenim el nom de la persona guanyadora del sorteig de socis del mes d'octubre de Pallars Digital, consistent en un àpat per a dos persones al restaurant Can Punyetes de Sort. L'afortunada, escollida mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimecres al migdia, és Maria C. (Tremp). Enhorabona!

Qualitat i tradició a Sort des de 1996

Can Punyetes és un restaurant de referència a Sort i per extensió al Pallars Sobirà. Era l’any 1996 quan Pili Ricou, germana d’un dels socis fundadors, va decidir tornar cap al Pallars i muntar el seu propi restaurant, seguint, això sí, la filosofia de referència que tenia dels Can Punyetes de Barcelona. 

A més de l’experiència cal destacar el fet que el producte és de proximitat i de gran qualitat, ja que la carn que es serveix a Can Punyetes és dels animals que pasturen a les muntanyes que envolten Sort. Amb tot, aquesta taverna esdevé la millor opció per poder degustar un autèntic àpat pallarès.
 

Can Punyetes ofereix cuina típica del país a la brasa. Foto: Can Punyetes


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 51 persones, les que estan actualment associades al diari. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb nosaltres! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) aconseguireu, pel simple fet de ser socis, avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

Proper sorteig: novembre

El proper sorteig tindrà lloc al mes de novembre, com sempre, al voltant del dia 20. A principis del mateix mes desvetllarem el contingut del sorteig. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del proper dia 20 de novembre. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació