Dissabte, 20 d'abril de 2024
obres i serveis

Comencen les obres al parc Alcalde Boixareu de la Pobla de Segur

La primera fase ha d’estar acabada a finals d’any i el projecte sencer abans del 30 de setembre de 2020

Jordi Ubach Llorens 21 d'octubre de 2019 a les 10:13
Estat actual de les obres al parc Alcalde Boixareu de la Pobla | Ajuntament
Les obres de remodelació del parc Alcalde Boixareu i de la zona del conjunt modernista Casa Mauri de la Pobla de Segur ja estan en marxa. El parc, on actualment s’hi ubica el camp de futbol, canviarà completament la seva imatge i el seu ús per a convertir-se en un espai amb parcs infantils, zones arbrades i una pista poliesportiva polivalent.

La primera fase de les obres, que ha d’estar acabada a finals d’any, inclou l’adequació de la zona més propera a l’avinguda Pirineus per convertir-la en un espai obert i agradable que faciliti l'accés a persones amb mobilitat reduïda. A més, s’està substituint la major part de l'arbrat per espècies autòctones, com roures, arbustos i plantes aromàtiques.

La segona fase de les obres, que s’hauria d’iniciar a principis de 2020, inclourà la pavimentació de la pista poliesportiva polivalent, així com la continuació de la part enjardinada. El conjunt de les obres hauran d’estar enllestides abans del 30 de setembre de l’any que ve.

El projecte, que l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha compartit al seu web, forma part d’un Pla de Foment Territorial de Turisme que la Generalitat va aprovar i cofinança amb una aportació de 350.000€. La resta del pressupost l’aporta la Diputació de Lleida, més de 100.000€, i l’Ajuntament de la Pobla. El pla compta amb el suport de tots els grups de l’Ajuntament.
 

Estat actual de les obres al parc Alcalde Boixareu. Foto: Ajuntament


Un nou camp de futbol

Com a consqüència de la remodelació, la Pobla de Segur haurà de reubicar el camp de futbol. Està previst que la nova pista es traslladi a la zona de l’estació de tren, prop d’on actualment es troba el Cruyff Court.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació