Dissabte, 20 d'abril de 2024
art

​La Fira d’Art de Salàs inicia el curs amb la voluntat de consolidar-se

Una exposició fotogràfica enceta el cicle de mostres artístiques que culminaran amb el 30è aniversari del certamen

Redacció 24 de setembre de 2019 a les 10:00
La Fira d’Art de Salàs de Pallars complirà 30 anys | Fira d'Art
La Fira d’Art de Salàs de Pallars ha donat aquest setembre el tret de sortida a un conjunt d’exposicions artístiques amb l’objectiu de consolidar la mostra i donar continuïtat a l’espai expositiu que fins ara només s’obria durant l’estiu.

La primera d’aquestes mostres porta el títol de Montería, una exposició fotogràfica sobre la pràctica de la caça al Pallars realitzada per Jesús Visauta, persona molt vinculada a Salàs, i que va obrir les portes de la Pinacoteca del poble el passat 14 de setembre. 

L’Associació Fira d’Art de Salàs inicia així el nou curs amb la vista posada en el 30è aniversari de la mostra artística, que tindrà lloc aquest agost amb la presència de la gran quantitat d’artistes que han participat en les anteriors edicions.

A més, la commemoració també pretén convertir-se en un acte de “fi de cicle”, que servirà per canviar l’actual format de la Fira i fer un salt qualitatiu. El que no canviarà, però, serà el seu esperit fundacional basat en dues consignes: reivindicar Salàs com una vila compromesa amb l’art i la cultura, i mantenir la Fira com un espai per difondre l’obra dels artistes pallaresos.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació