Divendres, 19 d'abril de 2024
procés català

Albert Pla torna a recordar-se d'Isona en la seva nova cançó sobre el procés

L'artista repassa els fets del 20-S a Economia, el referèndum de l'1-O i el judici al Suprem

Redacció 6 de setembre de 2019 a les 11:37

Albert Pla ha publicat aquest dijous una nova cançó. Es titula Juerga catalana 2 i parla sobre el procés d'independència, especialment dels fets del 20 de setembre davant la seu d'Economia, del referèndum de l'1 d'octubre i del judici al Tribunal Suprem. En el seu particular viatge, inspirat amb el que ja va protagonitzar el 2008 amb Quimi Portet al seu disc La diferencia en la cançó Bona nit, Pla torna a nombrar Isona, població amb què guarda una estreta relació.

La cançó arriba just abans que Pla torni amb el seu espectacle Miedo a la Sala Barts de Barcelona. Això serà del 10 al 20 d'octubre, amb un musical multimèdia, amb textos teatrals, tecnologia d'avantguarda i música de Refree i el mateix Pla. És un viatge íntim i personal que arranca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions i emocions que produeix la por.

Miedo es va estrenar l'Argentina i també ha passejat amb molt èxit per Uruguai, Xile, l'estat espanyol i Catalunya. Ara fa un any, Pla va exhaurir les entrades a la Barts durant quatre dies seguits. Enguany hi torna per oferir vuit funcions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació