Dijous, 2 de maig de 2024
talarn music experience

La 4a edició del Talarn Music Experience reuneix artistes destacats del panorama català

Durant tres dies Lo Quiosc acollirà concerts de grups com Elefantes, Lildami o Koers

Redacció 25 de juliol de 2019 a les 13:19
Imatge d'arxiu del Talarn Music Experience 2018. | Talarn Music Experience
El Talarn Music Experience 2019 arriba aquest divendres a la seva quarta edició amb cinc concerts que se celebraran a l’espai natural-musical Lo Quiosc i s'allargaran fins el diumenge.

Els grups que actuaran seran Koers i Lildami (26 de juliol, a les 22h), Marcel Lázara i Júlia Arrey, i Elefantes (27 de juliol, a les 22h) i Morgan (28 de juliol, a les 20:30h). Aquests concerts formen part del conjunt d'actuacions que des del passat mes de gener programa l'associació Lo Quiosc i que tindrà continuïtat fins al mes de novembre, amb el concert de Magalí Sare.

La programació d'enguany és molt eclèctica i s'ha fet pensant en un públic variat però obert a nous estils. Els lleidatants Koers portaran el seu reagge que, se'ns dubte farà vibrar i emocionar el públic. Lildami, pseudònim de Damià Rodríguez, ens acosta el seu trap en català, que destaca per un missatge positiu allunyat de l’estereotip de la música urbana. 

Marcel Làzara i Júlia Arrey delectaran als assistents amb la seva proposta mestissa que veu de la música d'autor però també dels seus viatges al Brasil. Consagrats després de vint-i-tres anys de carrera i sis discos d’estudi, Elefantes presentaran el seu darrer treball La primera luz del día. I el colofó el posaran diumenge els madrilenys Morgan, amb el seu rock-soul que els ha convertit en una de les bandes més respectades pel públic.

La intenció és generar una programació artística pensada per arribar a tothom, de qualitat i que aposta per artistes d'un gran nivell, a més de fer visible que es fa música en directe al Pallars amb una programació estable, tal com ha explicat Ramon Mitjana. El format dels concerts de l'estiu serà d'exterior, amb una capacitat màxima de 350 persones. Per a la resta de l'any, es tracta de formats acústics amb un aforament limitat de 60 persones. 

Lo Quiosc és una associació que va néixer amb l'objectiu que es reconegués la necessitat de protegir, potenciar i difondre les sales de concerts i és membre de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC). El preu de les entrades és de 15 euros per al concert de Koers i Lildami; i 18 euros per als concerts d'Elefantes i Marcel Lázara i Júlia Arrey, i el de Morgan.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació