Dilluns, 29 d'abril de 2024
música

Preparen una edició commemorativa del «Jazz al Jardí» de la Pobla en motiu del 10è aniversari

Se celebrarà el 2 d’agost a Casa Mauri i reunirà els artistes que han actuat al llarg d’aquest anys, com Andrea Motis o Joan Chamorro

Jordi Ubach Llorens 17 de juliol de 2019 a les 10:23
Imatge d’arxiu d’una edició del Jazz al Jardí a Casa Mauri | AMUP
L’Associació Musical del Pirineu (AMUP) i l’Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa estan acabant de preparar una edició commemorativa del Jazz al Jardí de la Pobla de Segur en motiu de la 10a edició del certamen, consolidat ja dins l’agenda cultural pallaresa. La data escollida és el divendres 2 d’agost a les 22h.

Aquest festival de jazz, que va començar a caminar l’estiu del 2010, se celebra habitualment als jardins de Casa Mauri, tot i que aquest any es muda i es trasllada uns metres més enllà, a la plaça de l’ajuntament. I és que l’envergadura d’aquesta edició és considerable: l’organització té previst portar tots els artistes que han actuat en les nou edicions anteriors.

Entre els músics presents a l’edició d’aquest any destaquen Andrea Motis, Joan Chamorro o Ricard Gili, líder de La Locomotora Negra, així com la Original Jazz Orquestra, una big band formada per una vintena de músics. L’organització, que espera l’assistència d’unes 600 persones, ja ha posat a la venda les entrades, que es poden trobar entre els 14 i els 40 euros.

Micromecenatge per sufragar el festival

Conscients de l'esforç econòmic que suposa l’organització d’un festival d’aquestes característiques, l’AMUP i els Raiers han posat a disposició del públic una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami perquè tothom que ho desitgi col·labori amb la seva aportació. El podeu trobar fent clic en aquest enllaç.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació