Divendres, 19 d'abril de 2024
música

El Festipallars repeteix format a la platja del Piolet de Salàs de Pallars

Tindrà lloc aquest dissabte amb l’actuació de sis bandes del Pallars i del grup de versions Dalton Bang

Redacció 21 de juny de 2019 a les 10:49
Imatge de l’edició del Festipallars 2018 al Piolet de Salàs | CCPJ
Més de 10 hores de festival i de música en directe és el que espera als pallaresos i pallareses que aquest dissabte 22 de juny viuran la dotzena edició del Festipallars, que enguany repeteix a la platja del Piolet de Salàs de Pallars i on s’esperen superar les expectatives de l’edició anterior. 

Un total de sis grups pallaresos composen el programa d’enguany, amb els mítics Sacabat, 3Tails –amb part dels components del grup de metalcore Hollow Cry- i Maritrini y Sussicarios, els emergents Biarritz i Caiguda Lliure i el grup musical de versions Dalton Bang, amb una trajectòria reconeguda entre els joves i extern al Pallars Jussà.  

El Festipallars repeteix a la platja del Piolet de Salàs de Pallars, amb un cartell que promet sorpreses al llarg de la tarda-nit. Les activitats aquàtiques amb piragües i bus boop s’inicien a les 16:30h, seguit de l’inici dels concerts a les 18h de tarda fins les 2h de la matinada. Per primer cop, el festival comptarà amb food trucks de l’Era del Salasse, l’És Pallarès i el Piolet Xperience i l’espectacle musical de la batukada La Liem de la Pobla de Segur. 
 


El Bus de la Festa inicia també la temporada de rutes d’aquest estiu, alhora que s’han difós els horaris per arribar al Piolet en tren ja que tal i com han remarcat des de l’organització, “cal conscienciar al jovent d’utilitzar el transport públic també en entorns rurals i sobretot de la importància de sortir de festa amb prevenció”. 

Com ve demostrant des dels seus inicis, el Festipallars segueix apostant pel talent musical dels diferents grups dels Pallars i es consolida com un espai per als amants de la música. Aquest festival s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars com a municipi acollidor d’aquesta edició, Senterada, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació