Divendres, 26 d'abril de 2024

La Cova Negra del Montsec acull la 5a edició del Concert Tel·lúric

La Coral Polifònica de Tremp i la Camerata Sant Cugat presentaran el programa 'Cants de semença' amb peces de Txaikovski, Morricone o Cohen

Redacció 10 de juliol de 2019 a les 11:27
Concert Tel·lúric 2017 a la Cova Negra. | Camerata Sant Cugat
La Cova Negra del Montsec, al terme municipal de Llimiana, acollirà dissabte 13 de juliol la 5a edició del Concert Tel·lúric. Es tracta d'un concert a capella a càrrec de la coral Camerata de Sant Cugat i la Coral Polifònica de Tremp on es podran escoltar peces de grans compositors.

L'espai, una cova que fa 3.500 anys, a l'Edat de Bronze, havia servit com a santuari i necròpoli, té cabuda per a més de 700 persones i es considera un auditori natural amb una acústica excel·lent. Segons els organitzadors, es tracta d'un espai privilegiat i únic, en "un ambient de misteri i bellesa on evocar els orígens primigenis i tel·lúrics de la condició humana."

Al concert, que començarà a les 19h, si podran escoltar, entre d'altres, peces com The Mission (On Earth as it is in Heaven) de Morricone, Els Miserables de Shönberg o l'Himne dels Querubins de Txaikovski. Les anteriors edicions del Concert Tel·lúric, que se celebra cada dos anys, van aplegar entre 400 i 500 persones en aquest indret del Montsec, per això, s'espera que aquesta nova edició sigui tot un èxit i tingui un impacte positiu a les comarques del Montsec.

Després del concert tindrà lloc un sopar a l'Hotel Terradets. El preu de les entrades és de 5€ el concert i 20€ per al concert més sopar. Des de l'organització, recomanen als assistents portar calçat adequat i roba d'abric ja que, malgrat les altes temperatures a l'exterior, la Cova Negra es manté sempre entre 6 i 10ºC de temperatura.

Per a més informació podeu consultar el programa en aquest enllaç.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació