Dilluns, 29 d'abril de 2024
UTVA

L’Ultra Trail Valls d'Àneu anul·la la cursa llarga de 93 quilòmetres

L'organització de la prova renuncia a la cita llarga pels condicionants econòmics

Redacció 5 de juliol de 2019 a les 10:50
El Coll de Fogueruix forma part del recorregut del Trail | Josep Maria Montaner
Quan falta un mes per a la disputa de l'Ultra Trail Valls d’Àneu, l'organització ha anunciat que enguany s'anul·la el recorregut més llarg i dur de la prova d'Esterri d'Àneu. D'aquesta manera el cap de setmana del 3 i 4 d'agost l'Ultra Valls d'Àneu mantindrà en el programa les tres curses restants: el trail de 48 quilòmetres i 3.800 metres de desnivell positiu; l'Sky Race de 27 km i 1.900 metres de desnivell positiu; i la marxa popular, de 12,5 km i 540 metres de desnivell positiu.

La cursa mare de més de 90 quilòmetres i 7.000 metres de desnivell positiu, però, cau del programa pels condicionants econòmics. En una carta que han fet arribar a tots els corredors inscrits, els organitzadors expliquen la situació que els ha portat a prendre aquesta decisió.

"Hi ha un repte, que malgrat el suport dels ens locals, ens ha superat. És el repte econòmic, la nostra organització arrossega un deute de les darreres edicions, que estem fent front a nivell personal, el baix número d’inscrits fa que la cursa sigui totalment insostenible i aquest any estem molt per sota del punt d’equilibri, fet que ens ha empès a prendre aquesta dura decisió, ens veiem obligats a cancel·lar la cursa, només en la modalitat ultra”, s’hi assegura.

Els corredors inscrits a l'Ultra podran recuperar els diners invertits o bé inscriure's en qualsevol de les altres curses recuperant la part proporcional del cost de l'Ultra que no queda compensada per la diferència de preu en funció del traçat de cada prova.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació