Divendres, 26 d'abril de 2024
montsec

El Pallars Jussà projecta construir un mirador a Roca Regina de Terradets

Senderistes, veïns i visitants s’hi oposen i ja han iniciat una recollida de signatures en contra del projecte, que està finançat per fons europeus

Redacció 3 de juliol de 2019 a les 18:10
Una senderista es fa un selfie des de Roca Regina | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà destinarà una part de la partida que li ha estat atorgada del projecte Camins tradicionals dels Pirineus que impulsa la Diputació de Lleida a crear un mirador a la Roca Regina, situada al terme municipal de Castell de Mur, al costat del congost de Terradets i just damunt del barranc del Bosc, al Montsec.

El nou equipament estarà integrat al paisatge perquè no tingui un gran impacte visual i consistirà en una plataforma per sobre del penya-segat que pretén convertir-se en un nou atractiu turístic. L’ens comarcal considera que aquest nou mirador es convertirà en un element de dinamització del territori i en un atractiu més per als senderistes.

Segons ha explicat a Segre el president en funcions del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, l’ens comarcal rebrà una partida de 350.000 euros, tot i que per al mirador se'n destinarà 150.000. La resta, segons Aranda, aniran destinats a millorar la senyalització i adequació dels senders de la comarca.

Campanya en contra del mirador

El projecte de construcció d’aquest nou mirador a Roca Regina no ha estat ben rebut per alguns veïns i visitants de la zona, que aquest mateix dimecres ja han iniciat una recollida de signatures mitjançant la plataforma Change.org per tal que es reconsideri aquesta actuació. A les 18h de la tarda ja s’havien superat el mig miler de suports.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació