Dissabte, 27 d'abril de 2024
diputació de lleida

Marc Baró i Josep Ramon Fondevilla seran els representants pallaresos a la Diputació

Els republicans substituiran Joan Ubach i Gerard Sabarich, actualment diputats en funcions del PDECat

Jordi Ubach Llorens 20 de juny de 2019 a les 18:27
Façana exterior de la Diputació de Lleida | Arxiu
ERC ja ha decidit quins seran els seus representants pallaresos a la Diputació de Lleida els propers quatre anys. Es tracta de l’alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró, i el batlle de Soriguera, Josep Ramon Fondevilla, que seran els diputats que representaran els partits judicials de Tremp i Sort, respectivament, en substitució de Joan Ubach i Gerard Sabarich, tots dos del PDECat. 

El fet que els republicans s’hagin decantat finalment per Baró i no per Maria Pilar Cases respon a la voluntat d’aquesta última de “prioritzar” l’alcaldia de Tremp. Aquest fet descarta també la possibilitat que Cases sigui la propera presidenta de la Diputació de Lleida, tal com s’havia especulat els darrers dies. El nom de Fondevilla pel Pallars Sobirà ja es va donar a conèixer a principis de setmana. 

Segons fonts del partit consultades per Pallars Digital, les possibilitats que el nou alcalde de la Pobla de Segur es converteixi en el nou president de la Diputació són remotes. La candidatura de Cases havia guanyat força en el sentit que complia amb el desig de la formació de que la presidència de l’ens provincial recaigui en una dona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació