Dissabte, 27 d'abril de 2024
talarn music experience

Marion Harper arriba en format duet al Talarn Music Experience de Lo Quiosc

Conversem amb la jove artista, que aquest dissabte actua en el marc del Talarn Music Experience

Jordi Ubach Llorens 7 de juny de 2019 a les 12:24
Marion Harper en una imatge promocional | Luup Music
L’artista uruguaiana establerta a Barcelona, Marion Harper, portarà aquest dissabte la seva versió més íntima i en acústic a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn. L'actuació està emmarcada dins la programació del Talarn Music Experience, festival que enguany ha crescut programant un total de 14 concerts de gener fins a novembre.

Harper actuarà en format duet per interpretar els temes que l’han catapultat, tot i al seva joventut, a una posició privilegiada dins el panorama musical català. Parlar de Marion Harper, però, ja no és parlar d’una de les veus més prometedores del país, sinó s’una veu de consolidada que ha actuat en escenaris com el del Primavera Sound, l’Strenes o l’Acústica.

Sold out! Entrades exhaurides!

L’aforament és limitat i el preu de l'entrada és de 10 euros (25 euros si és amb sopar), tot i que per aquest concert ja s’han exhaurit les entrades. Entre els noms que han passat o que passaran enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Cesk Freixas, Pavvla, Pau Alabajos, Elefantes, Koers o Ju, entre d’altres artistes. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival.

ENTREVISTA A MARION HARPER


A poc més de 24 hores per la seva actuació en territori pallarès, Pallars Digital conversa amb Marion Harper per conèixer de primera mà què ens espera de la seva primera visita al Pallars.

Què ens portaràs aquest dissabte a Lo Quiosc?

Portaré cançons dels últims treballs, repassarem coses des del primer disc Seasons fins a Hydrangea, que és l'últim. Vindrem en Joan i jo en format duet. Normalment disposem de dos formats, el reduït i amb tota la banda. A Lo Quiosc ho farem en duet. 

Què t’agrada més, l’energia de la banda o la intimitat de l'acústic?

Depèn del moment i del dia. Les dos opcions tenen els seus pros i els seus contres. M’ho passo bé de les dos formes. En format banda és més festiu i en una versió més reduïda és més íntim. Tot té la seva cosa.

Quin balanç fas d'un inici de carrera tan prometedor?

Molt positivament. Va ser tot gràcies a l'Aleix Iglesias, que és el productor de tota la feina que hem anat fent. Va apostar per mi, quan Lopp tot just acabava de néixer i no hi havia cap artista. Vaig tenir la sort de començar a treballar amb ells i fins aquí. Aquest estiu ens centrarem en fer coses noves i en tinc moltes ganes. Això, però, farà que actuem menys els propers mesos.

Havies actuat abans al Pallars? Què t’hi esperes trobar?

No! I em fa molta il·lusió. Serà la primera vegada i en tinc moltes ganes, m’han dit que és molt bonic i espero gaudir-ho. Espero trobar-hi un públic que se senti a gust amb la meva música i que gaudeixi molt del que fem. Intentem que els concerts siguin bastant dinàmics i connectar amb el públic. I això no és fàcil, ja que hi ha públics molt diferents.

És difícil actuar en territoris allunyats de la gran capital?

Fem menys actuacions, com és lògic, a llocs amb menys població. No sé si és més difícil, però com a artista fa molta gràcia canviar el format i actuar en llocs diferents on estàs acstumat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació