Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

Un grup de periodistes israelians visiten el Pallars per promocionar la natura, la cultura i la gastronomia

Han visitat, entre altres indrets, les rutes del projecte 'Perseguits i Salvats', les Valls d’Àneu o el congost de Mont-rebei

Redacció 22 de maig de 2019 a les 10:11
Els periodistes israelians al pont de Montgarri | Patronat de Turisme
Un grup de periodistes israelians es troben aquesta setmana de visita per les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida per conèixer i promocionar l’oferta turística vinculada amb la natura, la cultura i la gastronomia. El viatge, organitzat per la Diputació de Lleida mitjançant el Patronat de Turisme, preveu visitar durant quatre dies l’Alt Urgell, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, la Noguera i la ciutat de Lleida.

Els mitjans digitals en què treballen els tres periodistes reben més de 75 milions de visites mensuals. Es tracta de la periodista Gil Gutkin, del portal Foody, la pàgina web de gastronomia més important d’Israel; Reut Sahar, del diari on-line Walla! News d’informació de caire generalista, amb més de 67 milions de visites mensuals, i finalment Maya Darin, editora de gastronomia i turisme del diari i de la pàgina web Israel Hayom, amb 7,79 visites mensuals. Aquesta periodista també és la productora adjunta del programa televisiu Master Chef d’Israel.

L'itinerari de visita per les comarques del Pirineu es va iniciar el diumenge a l’Alt Urgell, on van visitar el poble de Peramola i a la tarda van conèixer i degustar productes lactis artesanals al poble de Fígols i Alinyà. A continuació es van desplaçar fins al Pallars Sobirà, on van pernoctar. Dilluns van fer la ruta Perseguits i salvats en el tram d’Alós d’Isil a Montgarri i van dedicar la tarda a visitar les Valls d’Àneu.

Ahir dimarts van practicar el turisme actiu al Pallars Sobirà amb un descens de ràfting pel riu Noguera Pallaresa i van visitar el celler Sauvella a Orcau. Aquesta nit han pernoctat a Cellers, on han realitzat una activitat d’observació de les estrelles. Finalment, avui recorreran amb aquabus el congost de Mont-rebei i a la tarda visitaran la capital del Segrià.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació