Dissabte, 4 de maig de 2024
Futbol

L’EF Tremp es proclama campió de lliga després de guanyar a Balàfia (1-6)

A Tercera Catalana derrotes de Tremp (0-3) i del Rialp (2-0) i empat del Pobla (0-0)

Redacció 20 de maig de 2019 a les 10:31
Els jugadors de l’EF Tremp celebrant el campionat de lliga | EF Tremp
L’EF Tremp s’ha proclamat aquest cap de setmana de manera matemàtica campió del grup 21 de Quarta Catalana després de superar el Balàfia a domicili per 1 gol a 6. Els trempolins, que ja van aconseguir l’ascens a Tercera Catalana la passada jornada, van posar la cirereta al pastís aconseguint també el títol de lliga quan encara queda un partit per acabar la competició. El partit, contra el cuer, no va tenir cap història. Parreira amb quatre, Borrell i Bosque, van ser els autors dels gols.

A Tercera Catalana, l’únic equip que es juga alguna cosa a falta de només una jornada és el FC Rialp, que aquest cap de setmana ha perdut al camp de l’Oliana per 2 gols a 0. Després d’una primera meitat sense gols, els locals van marcar de penal al minut 56. El segon gol va arribar a només un minut pel final. L’equip esgotarà les seves opcions per salvar la categoria la propera jornada.

Qui ja no té res en joc és el Tremp, que aquest diumenge ha perdut contra la Seu d’Urgell, al Pedrasanta, per 0 gols a 3. El club va aprofitar el darrer partit de la temporada a casa per homenatjar a quatre trempolins que recentment han aconseguit algun campionat. Ells són Oriol Ruiz, Àlex Torrecillas i Lluís i Andreu Tomàs. Tampoc es juga res el Pobla, que va empatar sense gols al camp de l’Ivars d’Urgell.

El CF Tremp va homenatjar els quatre campions trempolins. Foto: CF Tremp

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla és 5è amb 59 punts, el CF Tremp es mantè 8è amb 47 i el Rialp és 16è amb 27 punts. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp ha acabat primer amb 84 punts. La propera i última jornada el CF Tremp juga a Bellpuig, el Pobla rep l’Oliana, el Rialp el Butsènit i l’EF Tremp es desplaça, ja campió, a Albesa.

Derrota del Guaja Aventuras Tremp, que s’ho jugarà tot en l’última jornada (6-4)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va perdre per 6 gols a 4 al camp del Balaguer Comtat d’Urgell. Castilló va avançar els trempolins al minut 14, però els locals van capgirar el marcador amb només tres minuts. Montellà tornava a empatar al 18’ però abans del descans el Balaguer es va tornar a posar per davant (3-2).

Als deu minuts de la represa, Vàzquez tornava a donar esperances al Tremp empatant el partit a 3, però dos gols dels de la Noguera van complicar el matx a falta de només tres minuts. Novament Vàzquez va fer pujar el 5-4 a falta de dos minuts però a pocs segons pel final els locals van sentenciar amb el definitiu 6-4.

Amb aquesta desfeta, l’equip trempolí s’ho jugarà tot en l’última jornada per tal de mantenir la categoria. Per fer-ho, haurà de guanyar el proper dissabte el cuer, l’Agramunt B, en un partit que es disputarà a les 18h al pavelló del Juncar. A la vegada, haurà d'esperar que el Pardinyes, el seu rival directe, perdi els dos partits que li resten. El Guaja Aventuras Tremp és 13è amb 17 punts. El Pardinyes és 12è amb 19 punts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5