Dilluns, 29 d'abril de 2024
Futbol

El Rialp s’aferra a la permanència amb una nova victòria (4-0)

El CF Tremp perd al camp del Bellcairenc (3-1) i el CF Pobla guanya després que el Guissona B no s’hagi presentat (3-0)

Redacció 13 de maig de 2019 a les 11:00
El Rialp està protagonitzant un gran final de temporada | Gerard Sabarich
El CF Tremp ha perdut aquest cap de setmana en la seva visita al camp del Bellcairenc (3-1). Els locals es van avançar al minut 17, però Besliu va empatar pels trempolins al cap de tres minuts. Un minut abans del descans, però, el Bellcairenc feia pujar el 2-1. A la segona meitat el Tremp va intentar el gol de l’empat, però es va trobar amb el 3-1 al minut 60, un gol que va deixar el partit sentenciat.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el FC Rialp va guanyar a casa a l’Ivars d’Urgell per 4 a 0. Els del Sobirà, que estan protagonitzant un espectacular final de temporada que els ha tret de la zona de descens, van superar amb contundència un equip que, això sí, ja no s’hi jugava res. Cervós, Moldovan i Caselles per partida doble van ser els autors dels gols pallaresos.

El CF Pobla, per la seva banda, va guanyar per 3 gols a 0 tot i que sense jugar, ja que el seu rival, el Guissona B, no es va presentar. A Quarta Catalana, l’EF Tremp va fer lo propi amb el CF Balaguer B, equip que està retirat de la competició. Els trempolins, doncs, també han guanyat el partit per 3 a 0.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla és 5è amb 58 punts, el CF Tremp es mantè 8è amb 47 i el Rialp es manté 16è amb 27 punts. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp és lider amb 81 punts. La propera jornada el CF Tremp rep la Seu d’Urgell, el Pobla juga a Ivars d’Urgell i el Rialp a Oliana. A Quarta Catalana, l’EF Tremp juga al camp del Balàfia, on es pot proclamar campió de lliga de forma matemàtica si suma els tres punts.

Derrota del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala (4-7)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va perdre per 4 gols a 7 al pavelló del Juncar davant la visita del Castellciutat. Els visitants es van mostrar molt contundents d’entrada i es van col·locar 0-5 als primers 21 minuts. Rocafort i Camara van retallar distàncies al 26’ i al 33’, però els de l’Alt Urgell posaven el 2-6 al minut 35. Novament Camara i Duró van posar el 4-6 al marcador, però els visitants van anotar l’últim gol del partit.

Amb aquesta desfeta, l’equip trempolí continua en places de descens, 13è amb 17 punts, amb la salvació ara a dos punts, després de l’empat del Pardinyes aquesta jornada. El proper compromís dels pallaresos serà a la pista del Balaguer.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5