Dissabte, 27 d'abril de 2024
municipals 2019

Fem Municipi-ERC presenta llistes en els 15 municipis del Pallars Sobirà

La formació es mostra “molt satisfeta" per la feina feta durant els darrers quatre anys

Redacció 3 de maig de 2019 a les 09:43
Imatge de bona part dels alcaldables de Fem-ERC al Pallars Sobirà | Fem-ERC
La coalició electoral formada per Fem Municipi i Esquerra Republicana al Pallars Sobirà ha presentat les llistes en els 15 municipis de la comarca per a les eleccions municipals del 26 de maig. La coalició celebra el fet d'haver aconseguit un desplegament “molt ampli” en candidatures a la comarca del Pallars Sobirà, ja que també és present en tres Entitats Municipals Descentralitzades.

Fem Municipi i Esquerra Republicana del Pallars Sobirà se senten “molt satisfets” per la feina feta durant els darrers quatre anys en les seves alcaldies i aquelles en les quals han col·laborat ambdues formacions.

La coalició, que va firmar el document acreditatiu el passat 12 d’abril amb presència del vicepresident Pere Aragonès, concorrerà a tots els municipis amb llistes formades per dones i homes de la comarca “compromesos amb el territori” i “amb voluntat de fer créixer el Pallars Sobirà”, segons asseguren des del propi partit.

Entre els diferents noms destaquen el de Maleni Barbero, que és la candidata de la formació a Sort; el de Pere Ticó, que es presenta a Esterri d’Àneu; i el de Dani Llopis, que representarà Fem Municipi-ERC a Rialp. Qui també ha confirmat la seva intenció de presentar-se a la reelecció és l’actual alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, que repetirà amb la nova coalició.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació