Dissabte, 27 d'abril de 2024
Futbol

Derrotes del Tremp (1-2) i del Pobla (3-1) i victòria del Rialp (7-3)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va aconseguir un important triomf al camp del Vilanovenca (1-2)

Redacció 29 d'abril de 2019 a les 11:16
El Rialp va golejar el Guissona B | Gerard Sabarich
El CF Tremp ha trencat una ratxa de quatre victòries consecutives després de perdre al Pedrasanta contra el líder, l’Angulària d’Anglesola, per 1 gol a 2. Els visitants es van avançar ja al minut 9 i el segon l’aconseguien al 59'. Ugarte, a dos minuts pel final, va retallar distàncies, però ja va ser insuficient.

El CF Pobla, de la seva banda, s’ha acomiadat de les seves opcions d’ascens al perdre per 3 gols a 1 al camp del Solsona B. Llebot va retallar distàncies pel Pobla al minut 59 després del 2-0 inicial dels locals, que van sentenciar a un minut pel final.

El FC Rialp, per un altre costat, va golejar el Guissona B a casa per 7 gols a 3. Dos doblets de Caselles i Alejandro i els gols de Ovando, Galí i Hurtado van contribuir en l’àmplia victòria dels del Pallars Sobirà sobre un rival directe.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va sumar tres punts molt importants al camp del Vilanovenca, quart classificat, al vèncer per 1 gol a 2. Parreira i Torra van avançar els trempolins al 9’ i al 29’. Els locals retallaven distàncies al minut 36 de penal però el resultat ja no es mouria fins el xiulet final.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla segueix 5è amb 55 punts. El CF Tremp es mantè 8è amb 46 i el Rialp puja una posició amb 18 punts. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp segueix liderant amb 75 punts. La propera jornada el Pobla rep el Rialp en un nou derbi pallarès i el Tremp juga al camp del Guissona B. A Quarta Catalana, l’EF Tremp rebrà el Torres de Segre.

Derrota del Guaja Aventuras Tremp (2-8)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va perdre per 2 gols a 8, al pavelló del Juncar, davant la visita del Sícoris Club. Amb només 14 minuts el Sícoris ja manava per 0 gols a 4, un mur que es va fer insuperable pels pallaresos. Lladós i Gonzàlez van escurçar el marcador abans del descans (2-4), però els de Lleida van sentenciar a la represa amb quatre gols més.

Amb aquesta derrota l’equip trempolí continua en places de descens, 13è amb 14 punts, amb la salvació que continua a un punt. El proper compromís dels pallaresos serà a la pista del Térmens.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5