Divendres, 3 de maig de 2024
Futbol

Quarta victòria consecutiva del Tremp (0-1) i empats del Pobla (3-3) i del Rialp (2-2)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp-Sant Guim s’ha suspès i en futbol sala derrota del Guaja Aventuras Tremp (10-3)

Redacció 15 d'abril de 2019 a les 09:30
El CF Tremp va sumar els tres punts de la seva visita a Vilanova de l’Aguda | M. Fornells
El CF Tremp ha sumat aquest cap de setmana el seu quart triomf consecutiu després de superar per la mínima, a domicili, el Vilanova de l’Aguda (0-1). El triomf és meritori, ja que l’equip va afrontar el matx només amb els 11 jugadors de camp. Va ser Buhai al minut 65 l’encarregat de fer pujar l’únic gol al marcador.

El CF Pobla va empatar a casa davant la visita del segon classificat, el Torregrossa (3-3). Els poblatans es van avançar al minut 10 per mitjà de Benbammou, però sis minuts més tard empataven els visitants. Molleví, al 20’, tornava a posar els poblatans per davant però al 58’ el Torregrossa tornava a empatar. El Pobla es va avançar per tercer cop, al 61’, amb gol de López, però els visitants tornarien a empatar a només un minut pel final.

El FC Rialp també va empatar, en el seu cas a casa contra el Solsona B (2-2). Altieri va empatar el partit al minut 42 després del gol inicial dels visitants, anotat només quatre minuts abans. El Solsona es tornava a avançar a falta de 10 minuts, però el Rialp va aconseguir empatar al 82’ gràcies a un gol a pròpia porta. A Quarta Catalana, l’EF Tremp-Sant Guim es va haver de suspendre per falta de jugadors visitants.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla baixa fins la 5a posició amb 55 punts. El CF Tremp segueix 8è amb 46 punts i el Rialp continua cuer amb 15. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp segueix liderant amb 69 punts tot i tenir un partit menys. La propera jornada el Tremp rep l’Angulària, el Rialp el Guissona i el Pobla juga al camp del Solsona. A Quarta Catalana, l’EF Tremp jugarà al camp del Vilanovenca.

Derrota del Guaja Aventuras Tremp (10-3)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va perdre de manera contundent a la pista del Ponent Futsal per 10 gols a 3. El Tremp, com en els últims partits, es va avançar en el marcador. Va ser per mitjà de González i Abella, als minuts 6’ i 12’. Els locals van empatar de seguida però novament González, al minut 14, va tornar a avançar els pallaresos. El Ponent Futsal va empatar novament al minut 15 i amb el 3-3 s’arribava al descans. A la represa, els locals van mostrar-se superiors i van passar per sobre del Tremp fins el 10-3 final.

Amb aquesta derrota l’equip trempolí continua en places de descens, 13è amb 14 punts, amb la salvació que continua a un punt. El proper compromís dels pallaresos serà a casa contra el Sicoris Club.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5