Dijous, 25 d'abril de 2024
doctor music

Tres setmanes sense activitats a les Valls d’Àneu per la cancel·lació del Doctor Music

La promotora cancel·la les 1.500 places hoteleres que tenia reservades a la zona entre el 25 de juny i el 21 de juliol

Redacció 4 d'abril de 2019 a les 11:06
Imatge d’un dels carrers principals d’Esterri d’Àneu | ACN
Doctor Music ja ha cancel·lat totes les reserves que tenia fetes del 25 de juny al 21 de juliol, majoritàriament al Pallars Sobirà, per a la frustrada celebració del Doctor Music Festival a Escalarre. En concret són unes 1.500 les places hoteleres que la promotora ha tirat enrere a les zones directes d’influència del festival, que són Esterri d’Àneu, la Guingueta d’Àneu, Escaló, Espot i Alt Àneu. Així ho ha fet saber aquest dimecres als hotelers de la zona.

La celebració del festival a les Valls d’Àneu havia provocat que moltes de les activitats que ja estaven programades a la zona, com l’Esbaiola't, la Ultra Trail Valls d’Àneu o el Dansàneu, es reubiquessin per no coincidir amb el certamen musical. Ara, la marxa del Doctor Music a Montmeló ha deixat tres setmanes d’inactivitat a les Valls d’Àneu.

Concretament, la Ultra Trail Valls d’Àneu s’ha traslladat als dies 3 i 4 d’agost, quan normalment se celebrava una setmana abans, a finals de juliol. L’Esbaiola’t s’ha posposat a l’últim cap de setmana de juliol, quan normalment es venia celebrant a mitjans de mes, coincidint amb les dates del festival de la Vaca. Per últim, el Dansàneu, que habitualment se celebrava a principis de mes, s’ha avançat i ara es farà del 25 al 30 de juny.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació