Dissabte, 27 d'abril de 2024
Futbol

Victòries del Pobla (3-1) i del Tremp (2-3) i ajornat el Ponts-Rialp

A Quarta Catalana, l’EF Tremp venç el Castelldans (3-2) i en futbol sala el Guaja Aventuras Tremp guanya quatre mesos després (5-3)

Redacció 1 d'abril de 2019 a les 10:09
Els poblatans celebrant el triomf al vestidor | CF Pobla
Cap de setmana més que positiu pels equips pallaresos de futbol, ja que tots els que han jugat han complert els seus compromisos amb triomf. És el cas del Pobla, que se situa segon, empatat amb el Torregrossa, després de guanyar el Verdú (3-1). Llebot va avançar els poblatans al minut 18 però els visitants van empatar abans del descans. Un gol a pròpia porta del Verdú va tornar a posar el Pobla per davant al 66’. Finalment, Plana va tancar el marcador al minut 89.

El CF Tremp, de la seva banda, suma la segona victòria consecutiva i el seu quart partit sense perdre després de guanyar a domicili el Torà per 2 gols a 3. Els trempolins van mostrar ofici per igualar en dos ocasions un marcador advers i acabar remuntant un partit que afrontaven amb nombroses baixes. Gonçalves va igualar al 36’ el matiner gol local, però abans del descans el Verdú es tornava a posar per davant. Ugarte al 60’ i Gustavo al 82’ van culminar la remuntada dels trempolins.

El partit que havia d'enfrontar el Rialp amb el Ponts s’ha ajornat al dia 26 d’abril. A Quarta Catalana, l’EF Tremp va tornar a vèncer, en aquest cas a casa contra el Castelldans, per un ajustat 3-2. Parreira i Durany van avançar el Tremp, però els visitants van retallar distàncies a la segona part. Novament Parreira feia el 3-1 a tres minuts pel final, però el Castelldans maquillaria el resultat un minut després per fer pujar el definitiu 3-2.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla continua 3r amb 54 punts, però ara empatat amb el 2n, el Torregrossa després de la derrota de la Seu. El CF Tremp puja a la 8a plaça amb 40 i el Rialp continua cuer amb 14. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp segueix liderant en solitari amb 66 punts. La propera jornada el Pobla juga a Ponts, el Rialp a Torregrossa i el Tremp rep el Tornabous. A Quarta Catalana, l’EF Tremp jugarà al camp del Magraners.

El Guaja Aventuras Tremp guanya després de quatre mesos

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va recuperar sensacions guanyant quatre mesos després de l’última ocasió. Ho va fer davant el Linyola, a casa, i per un resultat de 5 gols a 3. Abella i Duró van avançar els trempolins, però el Linyola va capgirar el marcador tres gols. El Tremp va saber reaccionar i amb dos gols de González i un altre d’Abella als últims cinc minuts de partit, va posar el definitiu 5-3.

Amb aquesta victòria l’equip trempolí agafa aire, tot i que continua en places de descens, 13è amb 14 punts. La salvació, però, és ara a només un punt. El proper compromís dels pallaresos serà el proper cap de setmana, a casa, contra l'Almacelles.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5