Dissabte, 27 d'abril de 2024
Futbol

Victòria del Tremp (3-2) i empats del Pobla (0-0) i el Rialp (1-1)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp venç el Barbens (0-2) i en futbol sala nova derrota del Guaja Aventuras Tremp (6-1)

Redacció 25 de març de 2019 a les 09:30
Els jugadors del Tremp van celebrar el triomf als vestidors | CF Tremp
El CF Tremp ha estat l’únic equip pallarès de la Tercera Catalana de futbol que ha guanyat el seu partit aquest cap de setmana. Ho va fer sense desplegar un gran joc però sí mostrant efectivitat i ambició, ja que l’equip va acabar remuntant un resultat advers. Els trempolins es van avançar per mitjà de Besliu al minut 14, però els visitants can capgirar el marcador abans del descans. A falta de 13 minuts per acabar el matx, Buhai va anotar el gol de l’empat i quan en faltaven tres, Gustavo va establir el definitiu 3-2.

El CF Pobla, de la seva banda va empatar sense gols en un dels camps més complicats de la lliga i rival directe dels poblatans, el Bellpuig. Els locals van dominar el partit, però els pallaresos van saber defensar el resultat amb un equip amb circumstàncies. La bona actuació del porter, Josep Martínez, va evitar la derrota poblatana.

El Rialp també va aconseguir puntuar a domicili, en el seu cas, al camp del Verdú-Vall del Corb, un dels seus rivals directes. Els pallaresos es van avançar ben aviat, al minut 6, per mitjà d’Ovando, però només 20 minuts més tard, de penal, els locals van aconseguir empatar novament. Els del Pallars Sobirà van confirmar a Verdú la millora mostrada els darrers partits.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va tornar a vèncer, en aquest cas al camp del Barbens, per 0 gols a 2. L’autor dels dos gols pallaresos va ser Parreira, que va anotar ben d’hora, als minuts 8 i 12. Amb el 0-2 l’equip va saber administrar bé els minuts per acabar el matx amb el definitiu 0-2 i amb els tres punts al sarró.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla és 3r amb 51 punts, el CF Tremp puja a la 9a plaça amb 37 i el Rialp continua cuer amb 14. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp continua líder en solitari amb 63 punts. La propera jornada el CF Tremp juga a Torà, el Rialp a Ponts i el Pobla rep el Verdú. A Quarta Catalana, l’EF Tremp jugarà a casa contra el Castelldans.

Vuitena derrota consecutiva del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp ha desaprofitat una oportunitat d’or per aferrar-se a la permanència perdent aquest cap de setmana a la pista d’un rival directe, el Pardinyes, per 6 gols a 1. Després que els locals s’avancessin per 2 a 0 als minuts 12 i 14, Sousa va aconseguir retallar distàncies només començar la segona meitat. El Pardinyes, però, no es va deixar sorprendre i van ampliar distàncies fins el 6-1 final.

Després d’aquesta derrota, la vuitena de manera consecutiva, l’equip trempolí és 13è amb 11 punts i ara amb la salvació més lluny, a 4 punts. El proper compromís dels pallaresos serà contra un altre equip de la part baixa de la taula, el Linyola.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5