Dilluns, 29 d'abril de 2024
atletisme

La 37a Olimpíada Flamicell rebrà 1.200 joves atletes a la Pobla de Segur

La clàssica prova atlètica escolar es disputarà aquest dissabte al parc Alcalde Boixareu

Redacció 14 de març de 2019 a les 11:34
Atletes a l’Olimpíada Flamicell de l’any passat | CEPJ
Un any més, la Pobla de Segur es prepara per acollir una nova edició de l'Olimpíada Flamicell, que tindrà lloc aquest dissabte al parc Alcalde Boixareu. Serà ja la 37a i preveu acollir 1.200 joves atletes d’una trentena de centres escolars i clubs d’arreu de Catalunya. La inauguració tindrà lloc a tres quarts de deu del matí, moments després del repartiment de dorsals a tots els participants.

Els més petits -de tres a cinc anys- seran els primers a participar, amb les curses de pollets. Just després començaran les competicions en les diferents disciplines (llançament de pes, salt d'alçada i longitud) i categories (aleví, infantil i cadet). Els benjamins i prebenjamins -3r i 4t de primària- participaran a les proves de miniatletisme: 50 metres llisos, 50 metres obstacles, llançament de pes, salt d'alçada i llançament de javelina.
 

Paral·lelament, durant el matí se celebraran activitats lúdiques com un circuit de BTT i inflables per a tots els participants. Està previst que la jornada acabi al voltant de les quatre de la tarda, amb l'última entrega de trofeus. Aquest any, l’encarregat d’encendre el peveter serà l’esquiador de muntanya amb residència a la Pobla de Segur, Marc Ràdua.

L'Olimpíada Flamicell està organitzada per l'AMPA de l'Escola Els Raiers, l'Ajuntament de la Pobla de Segur i l'Escola Els Raiers. Compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, els ajuntaments de la comarca, així com empreses i particulars que amb les seves aportacions desinteressades fan possible aquesta activitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació